Egy utópisztikus világban, ahol minden autófüggőnek olyan járgány áll a garázsában amilyet csak akar, a kerti csapból üzemanyag folyik, az abroncsok soha nem kopnak le és sehol nincs sebességkorlátozás, ott egészen biztos, hogy a Mikulás sem rénszarvas-fogattal közlekedik, hanem egy ilyen Ford Mustanggal, ami bármikor eljátssza kedvenc karácsonyi dalunkat.
A Ford Mustang 1964-es bemutatása óta több, mint 9 millió vadló talált gazdára. Legnagyobb sikereit az első években érte el a modell, akkor évi 550-600 ezer darab is elkelt belőle. Egyénre szabhatóságával, dinamikájával és árával hódított.  A hetvenes évek olajválsága azonban visszavetette az érdeklődést a sportos modellek iránt, és a Mustang is gyengébb motorokat, unalmasabb körítést kapott.  
2005-ben a Ford a retrohangulatot meglovagolva újra életet pumpált az autóba, amely azonban továbbra is igazi amerikai modell maradt. A jövőre 50 éves Mustang hatodik generációja azonban újabb fokozatra kapcsol, világmodell lesz. Ha érdekel részletes beszámolók az izomautóról, akkor ne habozz, kattints ide!