A 34 éve Carmen Reategui letartóztatása sima ügynek indult. A New Jersey-i nő össze-vissza csalinkázott a forgalmi sávok között, minden szokásos alkoholteszten megbukott, ráadásul kötelező felelősségbiztosításának befizetését sem tudta igazolni. A rendőrök bevitték, és a papírmunka végeztével szóltak neki, hogy hívhat valakit, aki hazaviszi. 

Kisvártatva megérkezett Carmen barátnője, a 23 éves Nina Petracca. A formaságok intézése során feltűnt, hogy ez a hölgy is gyanúsan viselkedik. A rendőrségi ügyfélváróban elvégzett teszten csúfosan megbukott a fiatalasszony, és mivel autóval jött barátnőjéért, egy füst alatt le is tartóztatták ittas vezetésért. A nő táskájában később receptre kapható nyugtatót találtak, ami újabb tétellel súlyosbította a vádakat. 
Miután egyik hölgy sem volt olyan állapotban, hogy vezessen, újfent sofőrt hívtak – ezúttal egy férfit, a 33 éves Ryan Hogant. Rajta tesztet sem kellett végeznie a rendőröknek, messziről bűzlött a piától, úgyhogy ahelyett, hogy hazavitte volna a nőket, csatlakozott hozzájuk a fogdán. 
Végül sikerült a baráti társaságban találniuk egy józan autóst, aki még aznap hazavitte mindhármukat. A peches trió januárban áll bíróság elé.
(Nyitóképünk illusztráció)