Akár úgy is felvezethettük volna a témát: végre egy autós naptár hölgyeknek! 
Végtére is az alábbi képeket a gépkocsi csupán statiszta szerepet játszik. Igaz, ilyen minőségében is nélkülözhetetlen, ráadásul saját jogán is legendás: az emberiség kulturális hagyatékának egy apró, ám meghatározó szelete (ezt talán eltúloztuk egy cseppet.) 
A főszereplő ebben a naptárban a férfi, mégpedig az igazi, hús-vér, valódi férfi, nem holmi agyon-photoshoppolt, a fotózásra betegesen túlszálkásított, bőrkárosító olajokkal tonizált testű Adonisz. 
Hogy ez jó hír vagy rossz hír, azt mindenki döntse el maga. Egy dolog bizonyosnak tűnik: ehhez fogható naptár soha nem készült még a földön. Ráadásul még tovább árnyalja a képet, hogy a fali kalendárium teljes bevételét (ezen a címen $14.99, azaz nem egészen 3500 Ft megfizetése ellenében beszerezhető, a postaköltség valamivel magasabb lesz) jótékony célra ajánlották fel a készítők: stílusosan egy közösségi szolgáltató házat támogatnak belőle, amely 1886-ban nyílt meg New York egyik szegények lakta negyedében, és azóta biztosít töretlenül oktatást, felzárkóztatást és akár szállást is a környék rászorulóinak. 
Jöjjenek hát a képek; előre is elnézést kérünk.
A világ legbizarrabb autós naptára 3
A világ legbizarrabb autós naptára 4
A világ legbizarrabb autós naptára 5
A világ legbizarrabb autós naptára 6
A világ legbizarrabb autós naptára 7
A világ legbizarrabb autós naptára 8
A világ legbizarrabb autós naptára 9
Megvennél egy ilyen naptárat?
Ki van zárva, egyszerűen ízléstelen
1% ()
Tök jó poén, ráadásul jótékony célra megy
1% ()
Taxik és taxisnők, na az érdekelne
1% ()
Kicsit lejjebb – a kapcsolódó cikkek pontnál – találhatsz klasszikus autós naptárakra mutató linkeket, lengén öltözött hölgyekkel és dögös kocsikkal, ahogy kell.