Most kezdhetném azzal, hogy sokkal meghittebb a karácsony, ha nem vásárolunk drága, és felesleges ajándékokat egymásnak, mindennél többet ér egy jó hangulatban eltöltött családi vacsora. Az igazi ajándék pedig az, mikor együtt van a család, a szeretetet pedig szinte harapni lehet. De valljuk be őszintén, hogy a vacsora után, mikor mindenki feszülő hassal és gyöngyöző homlokkal ül az asztalnál, a helyzeten semmit nem ront, ha van pár ajándék a fa alatt, amiket kibontva még lehet fokozni az intenzív boldogságérzetet.
Amíg mi otthon az elektromos borotvákat, kötött pulóvereket, zoknikat, videojátékokat, jégkaparót és a többi ajándékot kicsomagoljuk, addig a leggazdagabb sztárok egy egészen más szinten gondolkoznak a karácsonyról, és nem ritka, hogy olyan dolgokkal lepik meg egymást – vagy saját magukat -, amik nem férnek be a fa alá. 

Paris Hilton

A botrányairól híres hölgy 2008-ban lepte meg magát egy rózsaszín Bentley Continental GT-vel karácsonyra, mert már gyermekkora óta szeretett volna egy Barbie autót. A feltűnő járgányt a West Coast Customs alakította át, így a Bentley állítólag 200 ezer dollárjába (45 millió forint) került Paris Hiltonnak.

Rihanna

Így ünneplik a sztárok a karácsonyt 3
Rihanna lemezkiadója, a híres amerikai rapperhez, Jay-Z-hez tartozó ROC Nation, egy Porsche 911 Turbo S-sel lepte meg az énekesnőt karácsonyra, 2012-ben. Rihanna sokáig Suzuki Jimnyvel járt, szóval igen nagy váltás volt az 530 lóerős, átszámítva 54 millió forintos sportautó. 

Mariah Carey

Így ünneplik a sztárok a karácsonyt 4
Az amerikai pop és R&B énekesnő, az 1990-es és 2000-es évek egyik legsikeresebb előadója volt, és a mai napig nagy elismerés övezi. Férjétől, Nick Cannontól (amerikai színész, humorista) 2011-ben kapott karácsonyra egy egyedi Rolls Royce Phantomot, aminek az ára 400 ezer dollár (88 millió forint) volt. Ez aztán a szerelem…

Nicki Minaj

Így ünneplik a sztárok a karácsonyt 5
Hilton kisasszonyhoz hasonlóan, az amerikai rapper, dalszerző énekesnő is imádja a rózsaszín autókat, így tavaly beújított egy 250 ezer dolláros (55 millió forint) Bentley Continental GT-t, ami a babák egyik kedvenc színére van mázolva. 
Így ünneplik a sztárok a karácsonyt 6
Egyébként az extravagáns énekesnő garázsában még áll egy rózsaszín Lamborghini Aventador, és egy Range Rover is, hasonló színben.

Beyoncé Knowles

A kép csak illusztráció!

A kép csak illusztráció!

A Grammy-díjas amerikai énekesnő, egy Bugatti Veyron Grand Sporttal lepte meg 41. születésnapján kedvesét, Jay-Z-t. Ugyan nem kimondottan karácsonyi ajándéknak szánta, de annak is be lehet tudni, ugyanis mindez 2010 decemberében történt. Az 1200 lóerős szuperautó ára 430 millió magyar forint környékén mozog.
Szóval van miből válogatni a szemtelenül gazdagoknak, vegyük például a világ legnagyobb karácsonyi luxusajándék-katalógusa, a Neiman Marcus, ami évről évre kiválaszt egy prémium autót, amelyet limitált példányszámban kínál tehetős vásárlóinak. Idén egy Aston Martin Vanquish Volantét ért a megtiszteltetés.
Így ünneplik a sztárok a karácsonyt 8
Az egyedi Aston Martint ugyanaz a hatliteres, V12-es erőforrás hajtja, mint a hétköznapi modellt. A beltérben viszont a legkiválóbb bőrkárpitokat találjuk, amit Aurora-kék cérnával varrtak meg, és az ajtópanelek steppelt betéteket kaptak. A középkonzolt diófa borítja, a fejtámlákba bele hímezték a Neiman Marcus emblémáját. Az egészet négydarabos, egyedi táskaszettel egészítették ki. 
Így ünneplik a sztárok a karácsonyt 9
A 344 000 dolláros vételár részben ennek a táskacsomagnak, részben a mindössze tíz darabos szériának köszönhető, de az is közrejátszik a 76 millió forintot alulról súroló árban, hogy az Egyesült Államok piacán ezzel a limitált sorozattal mutatkozik be az Aston Martin százéves történetének első, teljes egészében szénszálas karosszériával épített modellje. 
Ha kíváncsi vagy a Neiman Marcus rövid történetére, és az előző évek modelljeire, akkor kattints ide!  
Ti, hogyan ünneplitek a karácsonyt?
Családi körben, nagy kajálás, apró ajándékokkal fűszerezve.
0% ()
Ajándékok minden mennyiségben! :)
0% ()
Meghitt ebéd/vacsora, szűk családi körben. Nem ajándékozunk, ez nem erről szól.
0% ()
A szeretet és az ajándékok jól megférnek egymás mellett!
0% ()
Soha nem ünneplejük meg. Nálunk ugyan olyan nap, mint a többi.
100% (1)
Eszünk valami ünnepit és tévét nézünk hajnalig.
0% ()