Greg és Stacye Terry szokásos reggelijükért tértek be a sarki autós étterembe, ám McMuffin és kávé helyett valami ropogósabbat kaptak: három lehegesztett nejlontasakban vaskos bankjegy-kötegek lapultak a zacskóban. 

“Nem fogod elhinni, de nem azt kaptuk, amit rendeltünk” – mondta a férj, amint előhúzta a nyilvánvalóan a pénzszállító autó számára előkészített csomagot. 
Azonnal megfordultak, hogy visszavigyék a pénzt. A tévedésre ekkor már az étterem egyik alkalmazottja is felfigyelt, és futva közeledett az autóból kiszálló pár felé. 
“Szemmel láthatóan felkavarta a hölgyet az eset. Nem csodálom. Szerencséjük volt, hogy mi találtuk meg a pénzt, bárki lehetett volna. Nem tudtam volna együtt élni a gondolattal, hogy elveszem mások pénzét” – mondta Stacye, nevetve hozzátéve, hogy azért el tudta volna költeni a pénzt. 
A Tennessee állambeli Hermitage-ben működő étterem vezetősége nyilatkozatban köszönte meg a házaspárnak, hogy visszavitték a pénzt. Terry-ék a nagyszerű sztorin kívül nem profitáltak az ügyből, de a jövőben is rendszeres látogatói maradnak az étteremnek. Soha nem lehet tudni…