A szupersport kategória bizony nem játék, ha nem vagyunk elég felkészültek, vagy felelőtlenül ülünk be több mint 500 lóerős fenevadakba, bizony az autók sokszor megbosszulják a tiszteletlenséget. Nyilván ha betartjuk a sebességkorlátozásokat, és nem megy el az eszünk vezetés közben, minimálisra csökkenthetjük a baleset veszélyét. De módfelett nagy önuralomra van szükség, hogy például a Ferrari 458 Italia volánja mögött megőrizzük hidegvérünket, és ne tapossuk lemezig a gázpedált. 
Sajnos az Egyesült Államokban élő, alabamai férfi sem tudott ellenállni a kísértésnek, és mielőtt trélerre rakta volna a Ferrarit, elvitte a tűzpiros paripát egy körre. Az autó nem az övé volt, neki csak a szállítás lett volna a feladata.
Durván kettészakadt a Ferrari 3
Élete talán legnagyobb hibáját követte el, amikor elindult az autóval, hiszen úgy látszik, nem tudott megbirkózni a 4,5 literes V8-as blokk 570 lóerejével, és nagyjából 225 kilométer/órás sebességnél elvesztette az irányítást az autó felett. Villanypóznának csapódott, ami kettévágta az olasz sportautót. A sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, azóta kómában van, de nem volt egyedül az autóban, utasa is komolyan megsérült.
Sajnos nem ez volt az egyetlen ilyen eset az elmúlt hetekben. Dubajban egy Ferrari F430 Scuderia tört össze, Kínában pedig a Ferrari F12 Berlinetta járt pórul. 
Ferrari F430 Scuderia

Ferrari F430 Scuderia

Ferrari F12 Berlinetta

Ferrari F12 Berlinetta

Az első eset legnagyobb tanulsága egyébként, hogy ne vigyük el ismeretlenek autóját, de ha mégsem tudnánk ellenállni a kísértésnek, tereljük el gondolatainkat, például egy játékkal… (Várjátok meg, míg alul a sárga csík betölt, és a helyén megjelenik a START gomb!)
Te el mernéd vinni egy ismeretlen autóját egy körre?
Nem! Csúnya dolog.
0% ()
A fenti példa jól ábrázolja, hogy miért nem.
0% ()
Attól függ milyen autó. Ezt én is elvittem volna!
100% (1)
Igen, de nem menne el az eszem, vigyáznék rá.
0% ()
Simán elvinném, mi baj lehet...
0% ()
Nem tudom, de ez a játék a cikk végén nagyon jó! :)
0% ()