Megbolondult a világ: miután a múlt hétvégén Chicagóban egy meztelen nő foglalt el egy metrószerelvényt, most Európa és az erősebbik nem volt soron. 

Meztelenül táncolt a metrósínek között 1
Meztelenül táncolt a metrósínek között 2

Meztelenül táncolt a metrósínek között

Meztelenül táncolt a metrósínek között

Meztelenül táncolt a metrósínek között 8
Meztelenül táncolt a metrósínek között 9
Meztelenül táncolt a metrósínek között 10
Meztelenül táncolt a metrósínek között 11
Meztelenül táncolt a metrósínek között 12
Fotó megosztása:
Meztelenül táncolt a metrósínek között 13


Kedden este fél nyolc körül, a párizsi 13-as vonalon egy férfi kivált a vonatra várakozók tömegéből, ledobta ruháját, és beugrott a sínek közé. A biztonsági emberek villámgyorsan véget vetettek a veszélyes játéknak, ám egy ellenirányú szerelvény egyik utasának sikerült lefotóznia a 750 voltos egyenáram alá helyezett, harmadik síntől centiméterekre egyensúlyozó, életével játszó férfit. 
Franciaországban egyébként a jelek szerint különös hagyománya van a tömegközlekedési eszközök alternatív felhasználásának: október utolsó napján, pirkadatkor részeg fiatalok egy cirkuszi lámát loptak el Bordeaux városában, és szálltak fel vele a helyi földalattira (videó a cikk végén), míg két héttel később Dijonban egy pónilovat vezetett fel gazdája a villamosra, hogy a lótenyésztést sújtó adóemelések ellen tiltakozzon – ha figyelmesen megnézzük a képet, látható, hogy a demonstrációból aktívan kivette a részét a ló. 
Meztelenül táncolt a metrósínek között 14
Ehhez képest a chicagói asszony, aki anyaszült meztelenül követelte, hogy adják át neki a vonat irányítását, mert ő a “metró istennője“, egészen normálisnak tűnik…
Cenzúrázatlan kép a
Tényleg megbolondult a világ?
Abszolút, ez még csak a kezdet
100% (1)
Nem értem, mi a baj, szerintem vicces
0% ()
Felelőtlen és közveszélyes, börtönbe vele!
0% ()
Én ennél cifrábbakat szoktam látni a metrón
0% ()