A divatdiktátor Ralph Lauren, vagy az amerikai showman Jay Leno gyűjteménye sem piskóta, és az sem kizárt, hogy nagyobbak, mint a most következő kollekció, de ebben a garázsban nem akármilyen autók parkolnak. Az elképesztő autógyűjteményben bizony olyan sportautók sorakoznak, amikből egyetlen darab is a mennyországba lőné a mezei benzinvérűeket.
 
A névtelenségbe burkolózó tulajdonos garázsában parkol 5, azaz öt darab Bugatti Veyron, ezek közül az egyik a Grand Sport Vitesse WRC (World Record Car), amiből mindössze nyolc példány készült, és darabja közel 590 millió forintot ér. Ez az autó, a világ leggyorsabb nyitható tetős járgánya, képes 408,44 km/óra sebességig gyorsulni, derült ki a Volkswagen ehra-lessien-i tesztpályáján.
A legkívánatosabb autók egy kézben 1
A legkívánatosabb autók egy kézben 2

A legkívánatosabb autók egy kézben

A legkívánatosabb autók egy kézben

A legkívánatosabb autók egy kézben 14
A legkívánatosabb autók egy kézben 15
A legkívánatosabb autók egy kézben 16
A legkívánatosabb autók egy kézben 17
A legkívánatosabb autók egy kézben 18
A legkívánatosabb autók egy kézben 19
A legkívánatosabb autók egy kézben 20
A legkívánatosabb autók egy kézben 21
A legkívánatosabb autók egy kézben 22
A legkívánatosabb autók egy kézben 23
A legkívánatosabb autók egy kézben 24
Fotó megosztása:
A legkívánatosabb autók egy kézben 25
Megtalálhatjuk még itt a legelső Ferrari 599XX-et, amely 700 lóerős és az 599 GTB Fiorano alapjain nyugszik. A gyűjtemény darabja egy Mercedes-Benz CLK GTR AMG is, ebből a modellből  mindössze 7 darab verseny és 26 utcai változatot készítettek, amelyek közül csak hatot formáztak  – az itt is látható – roadsternek. Nem hiányzik a Porsche 911 GT1-es egy darbja sem, melyből 25 utcai használatra szánt modell készült. Csak ennek a három autónak az értéke átszámítva 768 millió forint. A szélvédő nélküli McLaren SLR Stirling Moss önmagában 200 milliót kóstál, 75 darabot gyártottak a legendás versenyző nevét viselő 650 lóerős különlegességből.
A legkívánatosabb autók egy kézben 26