Görögország egyik igazán gyönyörű része Zagorohoria, egy durván 1000 négyzetkilométeres terület az ország észak-nyugati részén. Összesen 45 kis település található ezen a vidéken, ahol körülbelül 15 000 évre visszamenőleg találtak bizonyítékokat arra, hogy már akkor is emberlakta hely volt. Jelenleg összesen 3700 lakos éli itt mindennapjait. A kis falvak között szűk hegyi, macskaköves utak vezetnek, az autóval való közlekedés nem lehetetlen, de jól gondoljuk meg, mielőtt nekivágunk. Visszafordulni csak ott lehet, ahol nagyobb parkoló vagy szabad terület van. 
A Ferrari F430 Spider és kis csapata mégis vállalta a kockázatot, nekivágott a keskeny utcáknak. Mit gondolsz, mi lett a vége? Csúnyán beragad, vagy sikerül kijönnie a szorult helyzetből? A videóból kiderül: 
Lehetséges, hogy fotózás céljából mászták meg az olasz sportautóval Zagorohoria hegyvidékét, de semmiképen nem tett jót a 4,3 literes, 490 lóerős motornak a túra, legalábbis a motortérből felszökő kétes eredetű füst vagy gőz ezt engedi feltételezni. Szegény autónak itt esélye nincs, hogy 4 másodperc alatt gyorsuljon fel  100 km/órás sebességre, a 315-ös végsebesség pedig ezen a terepen maximum repülővel lehetséges.