Ha van a tuningnak határa azt most megtaláltuk. Tovább nem érdemes keresgélni, szaklapokat nyálazni és találkozókra járni, ennél a Toyotánál úgysem találni durvábbat. 
Toyota, ami sírva fakaszt 1
Toyota, ami sírva fakaszt 2

Toyota, ami sírva fakaszt

Toyota, ami sírva fakaszt

Toyota, ami sírva fakaszt 9
Toyota, ami sírva fakaszt 10
Toyota, ami sírva fakaszt 11
Toyota, ami sírva fakaszt 12
Toyota, ami sírva fakaszt 13
Toyota, ami sírva fakaszt 14
Fotó megosztása:
Toyota, ami sírva fakaszt 15
Sokan bírálják a Toyota Priust, hogy unalmas, csúnya, semmitmondó, és miért nem lehet a világ legnépszerűbb hibrid autójára szebb formát önteni? Nemtetszések ide vagy oda, a tények magukért beszélnek, 2013 júniusának végéig az autóból világszerte több, mint 3 000 000 darabot értékesítettek. Én azt mondom teljesen elfogadható mai kinézete, a kezdeti formaterezéshez képest, de ez abszolút ízlés dolga.
Toyota, ami sírva fakaszt 16
De azt álmomban sem gondoltam volna, hogy valakinek eszébe jut, hogy a Halálos Iramban filmek mintájára kezelésbe vegyen egy Priust, és rontson a helyzeten. 
Toyota, ami sírva fakaszt 17
Az arany és narancs árnyalatok csak a legkisebb gond, amivel küzd a Toyota, itt vannak még a 20 colos felnik, a porba ültetés, a Koenigsegg stílusú ajtók, a kipufogó körül kitüremkedő fekete négyszög-idom, a jól megtermett lökhárítók, küszöb és még sorolhatnám. Ezekkel önmagukban nem is lenne semmi gond, de valahogy nem találták el az összhangot. 
Toyota, ami sírva fakaszt 18
Toyota, ami sírva fakaszt 19
De ez még mind semmi, belül annyi hangtechnikai felszerelés van, hogy alig látni ki a szélvédőn. Sikerült helyet szorítani öt mélynyomónak, nyolc hangszórónak, közel 500 méternyi kábelnek, 15 darab LCD képernyőnek, és egy tablet PC-nek. A hangzásra nem lehet panasz az biztos. 
Toyota, ami sírva fakaszt 20
Az autót még 2008-ban készítette a svéd Classe Garage, akiknek nyolc hét és állítólag 40 millió forintnak megfelelő valuta kellett, hogy kiguruljon a garázsból a Prius. Az ötlet, és a belső technikai megoldások végett több tuning kiállításon is bezsebelt egy-két díjat.