Lakossági bejelentést vizsgált ki az a rendőrjárőr, amely november első vasárnapján, hajnali fél kettőkor bekopogtatott egy parkoló Dodge kisteherautó ablakán a tízezer lakosú Loganville-ben. 

A hátsó ülésen hancúrozó párocska a rendőr felszólítására szétrebbent – pontosabban a férfi villámgyorsan magára kapta ruháit, a nő azonban csak ott ült, mereven maga elé nézve, mintha semmit nem észlelne a külvilágból. 
Mint később kiderült, pontosan ez volt a helyzet. Amikor később képes volt megfújni a szondát, abból kiderült, hogy az elmúlt hat órában legalább tíz egységnyi alkoholt fogyasztott az alig ötven kilós nő. 
A férfi, Frank Lucas azt is meg tudta mondani, hogy ez hol történt: az onnan közel két kilométerre lévő Brucey’s sportbárban, ahonnan természetesen gyalog jöttek a teherautóhoz, amely itt parkolt egész nap.” 
A rendőr kitartó unszolására a hölgy, akit később Rachel Gossettként azonosítottak, hajlandó volt felöltözni. A külvilágból azonban nagyon sokat ekkor sem észlelhetett még, hiszen szandálja helyett egy sajtburgerbe csúsztatta bele elegánsan a lábát. 

Rachel Gossett kedvenc cipőboltja: gyorsétterem a gofribüfétől pár száz méterre

Ez már a rendőrnek is sok volt: felolvasta a jogaikat, és mindkettőjüket letartóztatta. 
A közszeméremsértés vádját alighanem megússzák, mivel a parkoló hátsó sarkában adtak a szenvedélynek, ám a nyilvános részegeskedés és a csavargás vádja kétségtelenül megáll ellenük. A tárgyalás januárban lesz. 

Családi idill tavaly karácsonykor. Az idei ünnep aligha lesz ilyen meghitt.

Családi idill tavaly karácsonykor. Az idei ünnep aligha lesz ilyen meghitt.


A 25 éves Rachel Gossett életében nem ez az első kalandos epizód. 
A hölgy, aki mellesleg büszkén neveli otthon kétéves kislányát, a nyáron több napra eltűnt; akkor kétségbeesett felhívásban kérte a lakosság segítségét férje, Dereck Mooney, szövetségi alkalmazott. 
Hogy a tagbaszakadt férfi mit szólt a sajtburgeres akcióhoz, arról nincsenek információink.
Képek: Facebook, Google Maps