Az angol humor egyik legnagyobb képviselőjét, Rowan Atkinsont  a világon mindenki ismeri, és jókat derülnek az általa megformált béna, ügyetlen, tutyimutyi figurán, Mr. Beanen. 
Bár a sorozat alapján nem nézné ki belőle az ember, de Atkinson imádja a sportautókat. Rendelkezik is a legpatinásabb brit gyártók modelljeivel, mint például egy Jaguar Mk7-nel, Aston Martin DB2-vel  és egy McLaren F1-gyel, amit 1997-ben vásárolt 640 ezer fontért (220 millió forint). 
A 2012-es Goodwoodi Fesztiválon, maga Rowan Atkinson vezette a Jaguar MK2-őt.

A 2012-es Goodwoodi Fesztiválon, maga Rowan Atkinson vezette a Jaguar MK2-őt.

Aston Martin DB2

Aston Martin DB2

Az angol színész a McLarent többször összetörte, legutóbb 2011-ben, de a kárfelmérők azt tanácsolták neki, hogy mivel az autó vételárának sokszorosát éri (átszámítva nagyjából 1,2 milliárd forintot), érdemes megjavítani. Mr. Bean hallgatott a tanácsra, és 311 millió forintnak megfelelő összegért keltette újra életre a 627 lóerős vasat.
Mr. Bean Škodába ül McLarenje után 4
Mr. Bean Škodába ül McLarenje után 5
Azonban ezek után sem hagyja garázsban porosodni az autót, legfeljebb csak kevesebbet használja. Erre abból is lehet következtetni, hogy nemrég egy 6 millió forintos Škoda Superbből látták kiszállni, így lehet, hogy inkább ilyen modellt fog a hétköznapi furikázásra használni. 
Mr. Bean Škodába ül McLarenje után 6