Lamborghini. Neked mi jut eszedbe a szó hallatán? Ha csak egy darab bitangul gyors vasdarab, amit Dzsudzsák Balázs összetört itthon, akkor bizony nagyon rossz helyen jársz.
Hiszen a Lamborghini azt testesíti meg, amiért az egyszeri autóvető epekedik, mikor beül a volán mögé, legyen az bármilyen autó. Vágyálom, amit kamaszként gombostűvel szegeztünk ki a falra. Kifinomult elegancia, ami ráébreszt, hogy sokkal szebb egy autó gyári állapotban, szépen karbantartva, mint PVC csőből félbevágott sportküszöbbel és ferdén álló tuningpufóval. Na és persze az erővel párosult vezetési élmény, ami mellett a hétköznapi problémák úgy halványulnak el, mint a körülöttünk suhanó táj, mikor igazán tövig nyomjuk a gázt. 
Nem csoda tehát, hogy mindenki szeretne ebből az élmény-bombából kihasítani magának egy szeletet, és aki megteheti, az bizony nem vár sokáig, megveszi az érzést. De nézzük, kik a legismertebbek, akikből az olasz bika valódi torreádort farag a volánja mögött.

50 cent

Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 1
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 2

Miért járnak Lamborghinivel a sztárok?

Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 18
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 19
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 20
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 21
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 22
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 23
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 24
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 25
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 26
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 27
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 28
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 29
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 30
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 31
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 32
Fotó megosztása:
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 33
A világhírű rapper 2011-ben vásárolta a kék Murcielago kabriót, átszámítva 64,5 millió forintért, ami számára aprópénz, hiszen naponta – forintosítva – több mint 6 milliót vág zsebre. Mindez a lemezeladásainak, a sportruházati márkájának és a filmes bevételeinek köszönhető, és néha egy-két reklámszerződés is beugrik. Garázsában számtalan autó megfordult már, a pontos listáról simán születhetne egy külön cikk (hamarosan fog is). 

Nicki Minaj

Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 34
Nemrég nyilatkozta Nicki Minaj, a természetellenesen gömbölyded idomairól híres amerikai popénekes, hogy álma egy rózsaszín Lamborghini. Sokáig nem is váratott magára a terv megvalósítása, a napokban mutatta be a cukorpofa Aventadort, aminek még a felnije is rózsaszínben pompázik. 

Shaun White

Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 35
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 36
Mindössze 27 éves minden idők egyik legjobb snowboard-versenyzője, Shaun White. Legnagyobb sikerei a 2006-os és 2010-es olimpiai arany, félcső szakágban. Gördeszkásként is a legjobbak között tartják számon, 2007-ben megnyerte a DEW Tour félcső-versenyét. A sportolás mellett azért van ideje néha elkenni a száját fehér Murcielagojának. 

Pierce Brosnan

Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 37
Napjaink talán leghíresebb 007-es exügynöke bizony nem csak a filmvásznon szerette a száguldást, hanem a magánéletben is megadja a módját. Többször lencsevégre kapták már a szürke Gallardo volánja mögött.

Kanye West

Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 38
A világhíres Grammy-díjas amerikai rapper, lemezproducer, filmrendező és divattervező kedvenc játékszere a 6,5 literes V12-es 700 lóerős Lamborghini Aventador, amit 750 ezer dollárért vásárolt (160 millió forint). Pár hónappal ezelőtt sajnálatos eset történt az autóval, West asszisztense odazárta az elektromos kapuval a méregdrága autót.

Jamie Foxx

Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 39
A karrierje csúcsán lévő amerikai színész (Minden héten háború, Ray, Django elszabadul) nem éppen a celeb státuszba sorolandó, eléggé kerüli a feltűnést és a botrányokat, de azt lehet tudni, hogy volt egy sárga Gallardója anno. Azt nem tudni, hogy még mindig meg van e az autó.

Floyd Mayweather


Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 40
Floyd Mayweather napjaink legjobb és leggazdagabb bokszolója, a legutóbbi mérkőzéséért, amiben Saul “Canelo” Alvarezt győzte le, állítólag 41 millió dollárt (9 milliárd forintot) kapott. Szóval van mit reggelente a tejbe aprítania. A “Money May” néven becézett extravagáns sportoló nem csak a pofonokat osztja mesteri módon, de az autóit is nagy gonddal válogatja össze. Egész gyűjteménye van már kizárólag fehér színű, méregdrága autókból.
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 41
Természetesen nem hiányzik a gyűjteményből a hófehér Aventador sem.

Cristiano Ronaldo

Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 42
Nincs híres emberek autóiról szóló cikk a klasszis nélkül. Többször, több kontextusban is feldolgoztuk már a focista autóit, és mivel tulajdonosa egy fekete Aventadornak, így ebben a listában is helyet kap.

Chris Brown

Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 43
A rapper mostanában azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Lamborghinjét kedvenc Nike cipőjének mintájára festette át, ami 3,5 millió forintba került, átszámítva. A kivitelező cég a kaliforniai JC Customz, akik számos híresség autóját varázsolták már egyedivé. A munka minősége első osztályú, ezt a képekről is meg lehet állapítani, de ez a kamuflázs-szerű festés ezen az autón – kövezzetek meg érte – nekem már sok. 
Miért járnak Lamborghinivel a sztárok? 44
Ha tehetnéd, te melyik Lamborghinit választanád? Nem feltétlenül ebből a listából, bármilyen évjárat és modell szóba jöhet.