Az olasz gyártó jobban őrzi autóinak pontos árát, mint a Rozsdás Rákolló munkatársai a herkentyűburger titkos receptjét, néha azonban kiszivárog egy-két információ amire mindenki hiéna módjára rabol rá.
Pár napja látott napvilágot a Pagani Huayra részletes árlistája. Bizony ez már halandó átlagembernek az elérhetetlen kategória, és nem elég, hogy maga az alapmodell ára több mint 1 millió euró (294 millió forint), ezt az összeget simán fel tudjuk tornázni különböző kiegészítőkkel és extrákkal 1 millió 339 ezer euróra, mindez forintosítva 394 millió magyar kreditet jelent. 
Nézzünk néhány érdekességet a listáról, itt van például a teljes karbon vázas kialakítás, ami a legdrágább extra, 112 500 euró, amiből mondjuk lazán meg tudnánk venni egy 2012-es évjáratú Porsche Panamera GTS-t, ami 30 millió forint környékén mozog a használt piacon. Ha egyedi színű biztonsági övet szeretnénk a Huayraba, azért 850 eurót kell kicsengetnünk, amiből pedig egy bitang jó állapotban lévő Lada 2107-et lehetne venni 2015-ig műszakival, a kilencvenes évek elejéből, 250 ezer forint környékén. 
Napvilágra került a Pagani Huayra árlistája 3
A tolatókamera szintén nem alapfelszereltség, 4 900 euróba kerül a rendszer és a hozzá tartozó szenzorokért további 1 500 eurót számítanak fel, ez összesen 1,88 millió forint.
Napvilágra került a Pagani Huayra árlistája 4
Íme a teljes árlista, amin még jó pár tétel szerepel, én most megyek és feladok egy lottót, az összes fajtából.
Napvilágra került a Pagani Huayra árlistája 5
Napvilágra került a Pagani Huayra árlistája 6