Kétszer is ellenőrizte kézi készülékét az Illinois államban radarozó rendőr, de nem tévedett: a 90-es korlátozás ellenére bizony 225 km/órával száguldott el előtte egy motorkerékpár, két utassal. 

A járőr azonnal utánuk eredt, így még látta, amint a motorkerékpár a közeli Pekin városba beérve, egy forgalmas kereszteződésben alig lassítva átszáguld a piros lámpán, majd szem elől tévesztette őket. 
220-szal száguldott, mert nagyon kellett pisilnie 1
220-szal száguldott, mert nagyon kellett pisilnie 2

220-szal száguldott, mert nagyon kellett pisilnie

220-szal száguldott, mert nagyon kellett pisilnie

220-szal száguldott, mert nagyon kellett pisilnie 5
220-szal száguldott, mert nagyon kellett pisilnie 6
Fotó megosztása:
220-szal száguldott, mert nagyon kellett pisilnie 7


Hamarosan mégis előkerült a motor, amelyet két parkoló autó közé próbáltak meg elrejteni. A rendőr az utasokat is elcsípte. 
A vezető, a 26 éves Adam Lester azzal védekezett, hogy nagyon kellett pisilnie, azért száguldozott. Sajnos történetét nem egyeztette előre tizenhat éves utasával. A lány ugyanis azt vallotta, Adam tisztában volt vele, hogy üldözik, ezért hajtott át a piroson, majd miután megálltak, arra próbálta rávenni utasát, hogy cseréljenek dzsekit. 
A járőr bevitte a férfit, aki (ha tényleg kellett pisilnie) most megtanulta, hogy a rendőröket nem érdeklik a kifogások: előbb ugyanis elintézték a letartóztatás formaságait, és csak utána engedték ki. 
Lester egyébként rutinos gyorshajtó: 2008 óta hatszor került bajba sebesség túllépése miatt, ebből háromszor idén szeptemberben. A közlekedési kihágás mellett kiskorú veszélyeztetése és a hatóság megtévesztésének kísérlete miatt is vádat emelnek ellene.