A dél-floridai Plantation eddig csak arról volt híres, hogy itt forgatták a Keresd a nőt! című vígjátékot. Mostantól a legfaramucibb hazajutás címe is ezt a nagyvárost illeti. 
A kétes rekordot regisztráló 64 éves hölgy kelet felé tartott a város Floridára jellemző, labirintusszerű úthálózatán (lent jobbra), amikor későbbi elmondása szerint rosszul vett be egy kanyart, és átszakította egy ház kerítését. 
Az autó centiméterekkel kerülte el az úszómedencét (a guminyomokat vizsgálva a helyszínelők később megállapították, hogy az egyik kerék átugrott a medence sarka fölött), majd átszakította a következő házzal határos léckerítést. 
Három ház udvarán hajtott át az autó 1
Három ház udvarán hajtott át az autó 2

Három ház udvarán hajtott át az autó

Három ház udvarán hajtott át az autó

Három ház udvarán hajtott át az autó 6
Három ház udvarán hajtott át az autó 7
Három ház udvarán hajtott át az autó 8
Fotó megosztása:
Három ház udvarán hajtott át az autó 9


Abban az udvarban pontosan telibe talált egy napozóágyat, és rajta egy, a Floridában még múlt pénteken, október 11-én délután öt óra körül is értékelhető napsütést élvező hölgyet, aki az ütközés erejétől a levegőbe repült, míg főhősünk Mercedese folytatta útját, immár hazafelé: a következő udvar, ahová berontott, ugyanis már a sajátja volt. 
Még annyi esze is volt az autónak, hogy zárt helyen parkoljon – igaz, a garázs helyett az idős nő fedett medencéje és a ház közötti kétméteres sávot választotta ki erre. Hogy ide hogyan tudott eljutni anélkül, hogy belezuhant volna a medencébe vagy súlyosan megrongálta volna a házat, kész rejtély: nyitóképünkön pirossal jelöltük a célba defektes kerekekkel megérkező autó valószínűsíthető útvonalát. (És mekkora mázlija volt a hölgynek, hogy az a hajó múlt pénteken nem állt az udvarban!) 
A 29 éves áldozatot és a 65 éves vezetőt egyaránt kórházba szállították. Előbbi állapotát időközben életveszélyesről kritikusra javították, jó esélye van a felépülésre.