Van az az alkohol- vagy pénzmennyiség, aminek a hatására gyakorlatilag nincs olyan dolog, amire nemet mondana az ember. Talán az alkoholos befolyásoltság alatt elkövetett őrültségek a veszélyesebbek, hiszen olyankor nincs önkontroll, lassulnak a reflexek, tompul az agy és vele együtt a fájdalomérzetünk is. Ami nem minden esetben rossz dolog, olyankor például rendkívül hasznos tud lenni, ha fogorvos helyett egy autót választunk célszerszámnak lyukas fogunk eltávolítására. 
Úgy tűnik, Oroszországban több vodka van az emberek ereiben, mint vér, ezért nem csoda, hogy eszükbe jut fogfájással küszködő munkatársukon azonnali beavatkozást végezni. Mobil fogdoktornak pedig a közelben parkoló Opel Astrát választották, gyors és fájdalommentes megoldás. 

Az előző volt az orosz verzió, a teljes elmebaj. Következzen most az amerikai változat, amit már jó eséllyel láthattatok. A Jackass harmadik részében követték el az 500 lóerős foghúzást, egy Lamborghini segítséggel. Emberünk rendesen be van tojva, lehet, hogy nem ártott volna neki is vodkát tölteni a szervezetbe, mielőtt beült a székbe. 

Itt pedig az apuka gondolta úgy, hogy jó poén lesz, ha a gyerek fogát kocsival húzzák ki. Végül is a család valóban jót derült az eseten, a kisfiúnak láthatóan nem volt őszinte a mosolya.

Végül pedig egy bátor kislány az áldozat, akinek RC autó távolítja el a tejfogát. Kreativitásból ötös az apukának, mert még ugratót is épített. Zseniális és fájdalommentes megoldás. 

Ti vállalkoznátok egy ilyen beavatakozásra?