Megdöbbentő esemény zajlott le New York külvárosában a minap, egy évente megrendezett motorostalálkozón. Hivatalos források még napközben nem voltak (azóta már vannak, a cikk végén olvashatjátok), de úgy tudni, hogy a helyszínen egy ember életét vesztette, többen súlyos sérülésekkel kórházba kerültek, a balesetet okozó fekete Range Rover sofőrje pedig kómában van. De mi is történt valójában? A videóból minden kiderül, nagyon durva képsorok következnek!
A felvételből sajnos azt nem tudjuk meg pontosan, mi történt, mielőtt úgy döntött a terepjáró vezetője, hogy egy kövér gázzal áthajt az előtte álló motorosokon, de ez igen csak felbőszítette a csapatot, akik üldözőbe vették a gázolót. Egyszer majdnem sikerült kiszedni az autóból a sofőrt, de szerencséjére még időben továbbhajtott. 
Azonban a következő akadályát már nem tudta elhárítani maga elől a Range Rover, az egyik utcába bekanyarodva dugóba futott, és itt már nem volt mese, elkapták a motoros üldözök, repültek a bukósisakok és tört az üveg. Ahogy az elején is írtam, a terepjáró vezetőjét úgy helyben hagyták, hogy kómában fekszik a kórházban. 
Véleményt alkotni nagyon nehéz, ugyanis csak annyi információnk van az esetről, amit a videóban látni. Biztos, hogy lesz hivatalos közlemény is, akkor bővebben beszámolunk a történtekről. 
Frissítés 2013.09.30. 21:00 – Az NYPD (New York-i rendőrség) szóvivője hivatalosan elmondta, hogy halálos baleset nem történt, a motorosok megúszták kisebb sérülésekkel. Egyedül a terepjárót vezető 30 éves férfi került kórházba a bántalmazás miatt. Az autóban benn ült a feleség és 5 hónapos kisfiuk is. A nyomozás még folyik, azt már lehet tudni, hogy több letartóztatás is történt.

A hivatalos közleményekből kiderült, hogy a New Rochelle motoros banda már kilométerekkel az eset előtt elkezdte zaklatni a Range Roverben ülő családot, és szándékosan provokálták ki az első balesetet. A férfi csak a családja és saját testi épséget próbálta menteni. Így azért már picit másképp fest a történet.