Miután nemrégiben kiveséztük, hogy Cristiano Ronaldo, a Real Madrid sztárja milyen autókkal tengeti hétköznapjait, itt az újabb hír. A világklasszis focista nem hazudtolja meg habitusát, egy LaFerrarival lepte meg magát ötéves szerződéshosszabbítása apropójából. 
Gyakorlatilag még nem vehette kezébe a slusszkulcsot, de ha minden igaz, ő az egyike annak a 499 szerencsésnek, akik felkerülnek a 
LaFerrarival ünnepel Cristiano Ronaldo 3
Ferrari várólistájára. A LaFerrari ára eléri az 1,3 millió dollárt (288 millió forint), azonban ezt az összeget Ronaldo játszi könnyedséggel fizeti ki, hiszen hetente 100 millió forintnyi összeget keres a királyi gárdánál. Azonban pusztán a pénz nem lenne elég, hogy valaki birtokolja ezt a 963 lóerős fenevadat, ugyanis  Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke kijelentette, hogy csak az kaphat a limitált szériás autóból, aki a múltban már birtokolt minimum öt darab maranellói paripát. 
Ezek szerint a “CR” becenévvel illetett focista megfelel a feltételeknek, hiszen három darab Ferrariról hivatalosan is tudni lehet, hogy megfordult a focista garázsában. Az 599 GTB-t még 2009-ben törte össze, F430 is volt pár éve a tulajdonában és egy 599 GTO-val a mai napig közlekedik. Nagyon úgy tűnik, hogy legalább még kettőnek szerepelni kell a listán, különben nem lenne felvésve a neve a LaFerrari várólistájára. 
LaFerrarival ünnepel Cristiano Ronaldo 4