Már az egész országban vetítik a Hajsza a győzelemért (RUSH) Forma-1-es mozifilmet és aki eddig megnézte, az nem távozott csalódottan a vászon elől. Még nem sikerült olyan kritikába beleszaladnom, ami negatívumokat írt volna a filmről, tehát joggal állíthatjuk, hogy a készítőknek egy olyan dolgot sikerült összehozniuk, amit még 20 év múlva is szívesen megnézünk, és az olyan cikkekben, amiben a világ legjobb autós mozijait próbálják meg összeválogatni, egészen biztos, hogy benne lesz az első háromban. 
De mi a helyzet a jövőre nézve? Kíváncsi voltam, lesz e olyan autós film 1 éven belül, amiért érdemes lenne vágni a centit a premierig. Túlságosan ígéretes címekbe nem futottam bele, de van három, ami mindenképpen moziba csábíthatja a legtöbb autórajongót. 
Need For Speed 
Premier: 2014 március közepe
A méltán híres, számos kiváló (Porsche Unleashed, Hot Pursuit, Most Wanted) és egy tucat gyengébb epizódot megélt videojáték széria a kaszkadőr Scott Waughn rendezésében fog a vászonra kerülni. Waughn nem csak kaszkadörködik Hollywoodban, tavaly az Act of Valor-ban rendezőként is bemutatkozott, így bízhatunk benne, hogy a Need For Speed-ből is nézhető mozit fog készíteni.
Ehhez olyan nagy nevek segédkeznek, mint a Breaking Bad-ből (Totál Szívásból) ismert Aaron Paul, vagy a híres, fiatal rapper Kid Cudi. Vajon képes lesz e ez a mozi az újdonság erejével hatni úgy, mint a Halálos iramban első epizódja anno?
Halálos Iramban 7
Premier: 2014 július eleje 
Még csak pár hónap telet el a hatodik rész óta, de még mielőtt az a mozikba került, már Vin Diesel elárulta, hogy a premier után nem sokkal elkezdik forgatni a hetedik részt. Ez mostanra már javában zajlik, így a történet fő szálát és a stáblistát is ismertté tették a készítők. A film gyakorlatilag ott fog folytatódni, ahol az előző véget ért. Miután Dominic Toretto (Vin Diesel) és csapata leszámoltak Owen Shaw-al, a “főgonosz” testvére, Ian Shaw (Jason Statham) bosszúra éhesen ered a jól ismert banda nyomába.
Három film, amit látnod kell! 3
Ebből a pár morzsából is kiderül, hogy óriási meglepetésekre nem kell számítani, de ahhoz, hogy eltöltsünk a moziban egy kellemes estét, látványos akciókkal fűszerezve, arra tökéletes lesz a film. 
Transformers 4
Premier: 2014 június vége 
Nagy meglepetéssel készülnek az alkotók a legújabb részben, árulta el Lorenzo di Bonaventura producer. Az Autobotok mellett megjelennek a Dinobotok, akik a jók csapatát erősítik majd. Vezetőjük természetesen egy Tyrannosaurus Rex lesz. A Dinobotok tudnak repülni is és habár a jó oldalán harcolnak, nem hisznek a csapatjátékban, ezért roppant önfejűek, s emiatt gyakran okoznak meglepetéseket. 
Három film, amit látnod kell! 4
Nekem már ez nagyon kuszán hangzik és nem tudom mennyire lehet majd feldolgozni a dinoszaurusz külsejű robotokat az autók és repülők mellett a filmvásznon, de meglátjuk. A készítők nagyon lelkesek és azt mondták, hogy ez lesz az eddigi legjobb rész. Közben megjelent a film hivatalos plakátja, amelyen szerepel már az új cím is, a “Transformers: Age of Extinction” (A kihalás kora, vagy valami ilyesmi)
Három film, amit látnod kell! 5
A három közül, melyik filmet fogod biztosan megnézni a moziban?