Hétvégén lépett pályára élesben először a világ két legdrágább labdarúgója, a Real Madrid frissen igazolt  játékosa Gareth Bale és a csapatnál már “öreg” rókának számtó Cristiano Ronaldo. Egyelőre azt nem tudni, hogy melyikük ér többet, hiszen a spanyol lapok szerint 91 millió eurót (27 milliárd forintot), az angolok szerint 100-at (30 milliárdot) fizettek  a walesi Bale-ért.
Majdnem ezzel egy időben a királyi gárda Cristiano Ronaldoval is szerződést hosszabbított, akinek az volt a kikötése, hogy ő maradjon a klub legértékesebb játékosa. Ezt a kérését teljesítették is, a hírek szerint heti 320 ezer angol fontot (113 millió forintot) szeretett volna keresni a labdarúgó Madridban, ennyit azonban nem kap majd meg a klasszis, 280 ezer fontot (100 millió forintot) fog keresni hetente a következő öt évben. 
Gareth Bale évente nettó 13 millió eurót (3,8 milliárd forintot) keres majd a Madridban, a kivásárlási ára 1 millárd euró (300 milliárd forint)! Ez pontosan annyi, mint amennyi Ronaldo szerződésében szerepel. Tehát a fiúk egy jó darabig biztos, hogy a Real Madrid csapatát fogják erősíteni. 
Ezeket az összegeket épp ésszel felfogni nem lehet, így nem csoda ha az ilyen szintű focistáknak semmi nem drága és egyre másra vásárolják a pokolian drága, egyedi autókat. Nézzük meg, hogy a Madrid friss szerzeménye milyen autókkal járt addig míg le nem igazolta a spanyol csapat és fel tud e zárkózni majd fényűzésben C.Ronaldohoz. 
A 24 éves Gareth Bale-t a nyilvánosság eddig összesen két autóval látta többször is közlekedni, úgy, hogy ő ült a volán mögött. Az egyik egy fehér Range Rover, a másik pedig egy Audi R8 kabrió. Csodálkoznék ha az év végére nem bővülne a flotta, ha más nem egy új Audit biztos, hogy fog kapni, hiszen a gyártó a hivatalos szponzora a csapatnak és minden játékos kapott egyet. 
Cristiano Ronaldo futballista pályafutása során már több, mint 1 milliárd forintnyi összeget költött eddig autókra. A nem mindennapi járgányok, amik jelenleg a garázsában állnak egy Bugatti Veyron, Audi R8, Ferrari 599 GTB Fiorano, Aston Martin DB9 és egy Audi RS6. Lamborghini Aventadorból is az elsők között kapott.
Azonban ezek csak azok, amiket most birtokol, volt már a tulajdonában Bentley Continental GTC, Porsche 911 Carrera 2S kabrió, Maserati GranCabrio, Porsche Cayenne Turbo Techart. Ez még így felsorolva is félelmetes.