Előfordul, hogy annyira megszeretünk egy tárgyat, hogy azt elkezdjük tematikusan gyűjteni. Vannak, akik filmes akciófigurákat halmoznak fel a polcokra, amiket soha nem bontanak ki a dobozból, van, aki kólásüvegek kupakjait gyűjti egy nagy zsákban, én például hűtőmágneseket. Azonban az amerikai Rauh család egy hangyányit fentebb rakta a lécet, ők Dodge és SRT Vipereket halmoztak fel otthon. 
A texasi pár 2006-ban vásárolta meg az első Vipert, amibe azonnal beleszerettek és nem bírták, hogy csak egy darab árválkodjon a garázsban, így újabb és újabb viperákkal bővült a kollekció. Nagy valószínűséggel az övék a világ legnagyobb Viper-gyűjteménye.

Mindenféle variáció megtalálható náluk kezdve a kupétól a kabrióig, és még egy 2010-es SRT10 ACR-X is, amit a fanatikus család csak a magánbirtokukon szokott meghajtani néha, mert hivatalosan nem használható közúton. Kíváncsi lennék, milyen lehet az a telek, ahol lehetőség van kihasználni ezt a 640 lóerős, V10-es izomautót. 
Családban marad – 65 Viper a garázsban 3
Annyira elhivatott a márka iránti rajongásuk, hogy a garázs falai tele vannak Viperek képeivel, és a székeket is a legendás autó üléseiből készítették el. Egyébként a gyűjteményük nem merül ki ezzel a 65 darab autóval, összesen körülbelül 100 kocsi sorakozik a garázsukban, de a Viperekre a legbüszkébbek, érthető módon. 
Családban marad – 65 Viper a garázsban 4
Az eset nem egyedi a világon, például a németországi Daniel Falkenberg 18 éves kora óta gyűjt kizárólag hármas BMW-ket, közel az összes eddig gyártásra került 3-as megtalálható kollekciójában. A fanatikus tulajdonos nem vitte túlzásba a tárolást, nemes egyszerűséggel a pajtában tartja az autókat és itt végzi el rajtuk időnként a karbantartási munkálatokat is.