Az Egyesült Államokban készített dolgok a legtöbb esetben hatalmas méretükről közismertek. Gondoljunk csak bele az autókba szerelt másfél literes üdítőtartókra, az óriási kerekeken közlekedő járművekre vagy a hatalmas méretű hamburgerekre. Azonban Austin Coulson a szabályt erősítő kivétel, aki megépítette a világ legkisebb rendszámmal ellátott autóját.
Ezzel a legkönnyebb parkolni 2
Coulson autója 63,5 centi magas, 65,41 centiméter széles és 126,74 centi hosszú, ezzel beírta magát 2014-es Guinness Rekordok Könyvébe. 
Ezzel a legkönnyebb parkolni 3
Az amerikában élő férfi így nyilatkozott: 
“Mindig is vágytam rá, hogy bekerüljek a világ hivatalos rekorderei közzé, így egyszer csak fogtam magam, fellapoztam a könyvet és kiválasztottam azt a megdöntendő rekordot, ami a legjobban megtetszett. Így a világ legkisebb forgalomban is használható autójára esett a választásom.” 

“Mikor a családomnak elmondtam, hogy mibe vágok bele ők végig kételkedtek. Nem abban, hogy nem tudom megépíteni, hanem, hogy sikerül e legálissá tenni.”

A roppant apró jármű festését Coulson nagyapjának, második világháborús P-51 Mustang repülőgépének mintájára készítették el. Ahhoz, hogy hivatalosan is forgalomba lehessen helyezni a járművet mindennel fel kellett szerelni, ami az amerikai szabályozásban megtalálható. Például a biztonsági öv, ablaktörlő, index, első fényszórók és hátsólámpák.
Ezzel a legkönnyebb parkolni 4
Lassú járművek kategóriába kapott besorolást és a legnagyobb sebesség amire képes, az 53 kilométer/óra, de a tulaj elmondása szerint ennyivel már úgy érezni, mintha 100-al száguldana.
A rekord, amit Austin Coulson kisautójának meg kellett dönteni, az ennek a “felhúzható” autónak a méretei voltak, még 2010-ből. 104 cm magas, 129,5 centi hosszú és 66 centiméter széles volt. 
Ezzel a legkönnyebb parkolni 5