Az emberek nagy része gyűjt valamit. Én például pénzt (eddig ugyan nem sok sikerrel), egyik haverom sörösüvegeket, de minden hónap elején elölről kezdi, apám használt flexkorongokat egy dobozban, amit anyám mindig a kukába ürít, John Manners pedig kombájnokat.
Az angol gazdának már több mint 350 különböző korú és márkájú darab parkol a földjén ezekből a mezőgazdasági gépekből. Azonban nagy részük már nem működőképes. A 70 éves alnwicki földművest az első aratógép 1974-es megszerzése után ragadta el a hév, és manapság már évente több tucat új géppel gyarapítja a gyűjteményét.
350 kombájn áll a lelkes gyűjtőnél 3
350 kombájn áll a lelkes gyűjtőnél 4
Azonban a kollekció nem szent, ha valakinek alkatrészre vagy egy komplett gépre van szüksége, készségesen áruba bocsájtja a keresett darabot. Küldött már alkatrészeket  Litvániába, Malajziába, Marokkóba, Ciprusra, Új-Zélandra és Thaiföldre is. A hatalmas gyűjtemény a farmja melletti földterületen helyezkedik el, és akkora a kiterjedése, hogy még a Google térképen is simán látható műhold nézetben, tisztes távolságból is. 
350 kombájn áll a lelkes gyűjtőnél 5
Az első példány egy MF 500 típusú kombájn volt, amit akkor szerzett be, mikor kezdett beindulni az üzlet és egyre több megművelésre alkalmas földhöz jutott hozzá. 66 éves feleségével 1968 óta élnek ezen a farmon. Most már szinte csak a mezőgazdasági gépek alkatrészeinek eladásából származik a család bevétele.