Elképesztő eset történt Londonban, a 200 millió fontból (70 milliárd forintból) megépített felhőkarcoló ablakai pont az egyik közeli utcára fókuszálják a nap sugarait. Szóval nem érdemes oda parkolni, különben így járhatunk. 
Ilyet még nem láttál, megolvadt a Jaguar 3
Martin Lindsay esetéből sokan fognak tanulni, ő ugyanis éppen a fent említett helyen hagyta Jaguarját és mikor két óra múlva visszatért megdöbbenve látta, hogy a “Walkie -Talkie” néven becézett épület megolvasztotta autója több részét is. A legnagyobb kár a C-oszlopban és a tükörben keletkezett. 
Ilyet még nem láttál, megolvadt a Jaguar 4
A tulajdonos épp az autójához sétált mikor meglátta, hogy egy fotós közelről fényképezi azt, és megkérdezte: “Mi történik itt?”. Erre a fotós rávilágított témája tárgyára. Mr.Lindsay nem volt túl boldog, hogy így kerül be a hírekbe. 
Ilyet még nem láttál, megolvadt a Jaguar 5
Martin természetesen megkereste a kellemetlen eseményért felelős épület tulajdonosait, akik elmondták, hogy tudnak a problémáról és vizsgálat alatt van az ügy. Az autóban keletkezett 946 fontos (334 ezer forintos) kárt pedig szó nélkül megtérítették. Amíg el nem hárítják a problémát, London városának vezetése felfüggesztette annak a három parkolóhelynek a használatát, ahová visszatükröződik a napfény. 
Ilyet még nem láttál, megolvadt a Jaguar 6
Ilyet még nem láttál, megolvadt a Jaguar 7