Mikor bemutatták a Nissan Juke-ot már tudni lehetett, hogy ez a radikális formavilág vagy nagyon nagy siker lesz, vagy óriási bukta. A gyártó szerencséjére az emberek szeretik, és sorra jönnek ki a különböző egyedi modellek.  A Juke-ból már több mint 330 ezer darabot adtak el bevezetése óta.
Ezt a Star Wars ihlette szériát a Nissan csak belpiacra szánja. Az autó kívülről és belülről is eltér a szalonokban kapható változatoktól. De, hogy mitől Csillagok háborújá-s, az számomra nem derült ki, hacsak nem azért, mert maga az egész Juke úgy néz ki, mint egy rohamosztagos sisakja.
A rohamosztagosoknak is tetszik a Nissan Juke 1
A rohamosztagosoknak is tetszik a Nissan Juke 2

A rohamosztagosoknak is tetszik a Nissan Juke

A rohamosztagosoknak is tetszik a Nissan Juke

A rohamosztagosoknak is tetszik a Nissan Juke 8
A rohamosztagosoknak is tetszik a Nissan Juke 9
A rohamosztagosoknak is tetszik a Nissan Juke 10
A rohamosztagosoknak is tetszik a Nissan Juke 11
A rohamosztagosoknak is tetszik a Nissan Juke 12
Fotó megosztása:
A rohamosztagosoknak is tetszik a Nissan Juke 13
A felszereltséghez 17 colos felnik, az egész autón végigfutó fehér versenycsík, fehér tükrök, pici antenna és a két színben rendelhető fényezés (Szenvedélyes vörös és Éjszakai ibolyalila) tartozik. Belül két kombinációban kérhetjük az üléseket: piros-fekete vagy szürke-fekete.
A rohamosztagosoknak is tetszik a Nissan Juke 14
A rohamosztagosoknak is tetszik a Nissan Juke 15
A Nissan Juke 15RX 1,6-os benzines motorja 114 lóerőt és 150 Nm nyomatékot juttat az első kerekhez. Ára átszámítva 4,5 millió forintnak felel meg, Japánon kívül talán Angliában futhatunk össze egy-két darabbal, amennyiben valaki hajlandó magánszemélyként importálni.