Ennek a szürreális, leginkább egy off-road Segwaye-re hasonlító eszköznek a hivatalos neve DTV Shredder (Dual Tracked Vehicle = Dupla lánctalpas jármű). 
Kicsit sem lehetne elegánsnak vagy szépnek nevezni a Shreddert , de nem is ez a lényege. Kőkemény terepre szánták és ezzel bizony lehet dagasztani a sarat. 196 köbcentis, 4 ütemű motorja nem óvja túlzottan a természet lágy ölét, környezetkímélőbb lett volna egy elektromos motorral felszerelni a lánctalpas rollert, de a gyártó nem kötött kompromisszumot. 
13 lóerőt tud kiadni magából és 48 km/óra a végsebessége, amit terepen is képes tartani, csak bírjunk kapaszkodni. Az irányítása hasonlóan a snowboardhoz és a gördeszkához, dőléssel történik, és ezzel a két lánctalp sebessége is külön-külön kontrollálható. 
Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek? 1
Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek? 2

Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek?

Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek?

Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek? 12
Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek? 13
Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek? 14
Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek? 15
Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek? 16
Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek? 17
Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek? 18
Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek? 19
Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek? 20
Fotó megosztása:
Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek? 21
Hogy mennyire lesz sikeres, nem lehet tudni, de ha az extrém sportolók körében elterjed és megszeretik, akár versenysorozatot is lehet rá építeni, de ez a jövő zenéje. Ami már biztos, az a 600 000 forintos ára.
Lánctalpas roller? Vagy minek nevezzelek? 22
Katonai járműnek sem lenne utolsó, pláne a távirányítható változat, ami képes akár vontatmányt is húzni maga után, így jól alkalmazható lenne sebesültek biztonságos kimenekítésére a harcmezőről.