Ennek a szürreális, leginkább egy off-road Segwaye-re hasonlító eszköznek a hivatalos neve DTV Shredder (Dual Tracked Vehicle = Dupla lánctalpas jármű). 
Kicsit sem lehetne elegánsnak vagy szépnek nevezni a Shreddert , de nem is ez a lényege. Kőkemény terepre szánták és ezzel bizony lehet dagasztani a sarat. 196 köbcentis, 4 ütemű motorja nem óvja túlzottan a természet lágy ölét, környezetkímélőbb lett volna egy elektromos motorral felszerelni a lánctalpas rollert, de a gyártó nem kötött kompromisszumot. 
13 lóerőt tud kiadni magából és 48 km/óra a végsebessége, amit terepen is képes tartani, csak bírjunk kapaszkodni. Az irányítása hasonlóan a snowboardhoz és a gördeszkához, dőléssel történik, és ezzel a két lánctalp sebessége is külön-külön kontrollálható. 
Hogy mennyire lesz sikeres, nem lehet tudni, de ha az extrém sportolók körében elterjed és megszeretik, akár versenysorozatot is lehet rá építeni, de ez a jövő zenéje. Ami már biztos, az a 600 000 forintos ára.
Katonai járműnek sem lenne utolsó, pláne a távirányítható változat, ami képes akár vontatmányt is húzni maga után, így jól alkalmazható lenne sebesültek biztonságos kimenekítésére a harcmezőről.