Összesen 22 parkoló autót öntött le festékkel augusztus 20-án hajnalban, egy sajószentpéteri asszony, aki a bejelentéstől számított öt órán belül már a kihallgató szobában volt.
22 autót rongált meg a borsodi asszony 1
22 autót rongált meg a borsodi asszony 2

22 autót rongált meg a borsodi asszony

22 autót rongált meg a borsodi asszony

22 autót rongált meg a borsodi asszony 11
22 autót rongált meg a borsodi asszony 12
22 autót rongált meg a borsodi asszony 13
22 autót rongált meg a borsodi asszony 14
22 autót rongált meg a borsodi asszony 15
22 autót rongált meg a borsodi asszony 16
22 autót rongált meg a borsodi asszony 17
22 autót rongált meg a borsodi asszony 18
Fotó megosztása:
22 autót rongált meg a borsodi asszony 19
A rendőrségre érkezett telefonhívást követően a Sajószentpéteri Rendőrőrs munkatársai pár óra leforgása alatt azonosították, majd a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A rendőrök a lépcsőház kapujánál a megrongált gépkocsikon lévő festékhez hasonló színű maradványokat találtak és a lépcsőházat végigjárva el is jutottak a későbbi tettes szintén festéknyomokkal piszkított ajtajához.
22 autót rongált meg a borsodi asszony 20
A kihallgatásán beismerő vallomást tevő asszony a nyomozóknak elmondta: az autókat bosszúból fröcskölte le festékkel. Mint közölte, a festék tulajdonképpen egy kotyvalék volt, amit otthon csinált azokból a dolgokból, amit talált: maradék zománcfesték, diszperzit, valamint tojás, hogy ragadjon is az öntet. Végül az így elkészített piros és okkersárga színű anyaggal kente össze, állítása szerint, haragosai utcán parkoló járműveit.
22 autót rongált meg a borsodi asszony 21
A társasházuk előtti közterületen csaknem kéttucat autót megrongáló 54 éves nővel szemben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kisebb kárt okozó rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.
Soha nem értettem, hogy ha bármilyen sértettség is lakozik bennünk embertársainkkal szemben, miért az autókon kell bosszút állni, mikor azok aztán tényleg semmiről nem tehetnek. Mégis van számtalan példa ilyen esetre, nem ezt volt az első. Ez például Dunakeszin történt 2011-ben, ahol savval öntötték le az autókat.
22 autót rongált meg a borsodi asszony 22
De találni sokkal durvább esetek is szerte a világban. 
22 autót rongált meg a borsodi asszony 23
22 autót rongált meg a borsodi asszony 24
22 autót rongált meg a borsodi asszony 25
22 autót rongált meg a borsodi asszony 26
forrás: police.hu