Ha az ember nem rendelkezik megfelelő tapasztalattal és rutinnal, ráadásul úgy ül be a kocsiba, hogy még fél is, akkor az kegyetlenül meg tudja keseríteni a dolgunkat, például egy olyan munkakörben, ahol a vezetés elengedhetetlen. 
De nem elég, hogy megküzdünk a forgalommal, a sok türelmetlen sofőrrel, mikor megérkezünk az uticélhoz, ott bizony le is kell parkolnunk. Na itt jön a csavar a történetbe, sok dologra kell figyelni egyszerre és sokszor mindezt hátramenetben. Ezekből a helyzetekből tudnak vicces történetek kerekedni, ha valaki rögzíti kamerával és fel is tölti a netre, mint ahogy az a következő videókban látható. 
Ezek a fránya párhuzamos ferde vonalak. Emberünk nem tudott megbirkózni a feladattal, ráadásul a lesipuskások az ablakból kétszer is megörökítették a mutatványt.
Eleinte nyugodt, majd nekikoccan és végül dühbe gurul.
Az autó kicsi, de a hely sem nagy, a manőver nem lenne lehetetlen, de ügyeskedni kell. Végül aztán egy hatalmas happy end. 
Hideg is van, gondolom a megemelkedett vérnyomásnak és pulzusnak köszönhetően már az ablakok is bepárásodtak. Lehetetlen küldetésként vág bele a hölgy a leparkolásba. 
A legdurvább esetet hagytam a végére. Itt még lehet személyi sérülés is történt, de az szinte biztos, hogy minimum három autó összetört.
Azt nem igazán értem, hogy a manőverben segédkező nő miért nem ugrott félre, de remélem nem történt komolyabb baja.