Manapság már annyi kiegészítőt és egyéb eszközt gyártanak az autós cégek, saját márkájuk fémjelzése alatt, hogy bizony mindent felsorolni lehetetlen lenne. Vannak a listában kerékpárok, órák, mobiltelefonok, ruházati cikkek és a többi. Viszont van úgy, hogy annyira fanatikusan rajongunk az autókért, hogy képesek vagyunk egy-egy darabját a nappaliba, hálószobába vagy a lakás bármely részébe bevinni. Mindezt oly módon, hogy ellenállhatatlan bútorcsodákat készítünk, vagy készítettünk mondjuk egy Mustang orrából, egy motorblokkból vagy szimplán rendszámtáblából. 
Ez a bárpult egy ’65-ös Ford Mustangból lett kifaragva. Az amerikai Sweet Sofas cég gyártja, akik kizárólag ilyen típusú bútorok elkészítésre specializálódtak. Viszont, ha valóban szeretnénk egy ilyet, bizony meg kell fizetnünk az árát, ami nem kevesebb mint kerek 1 millió forint. 
Autó ihlette bútorok 3
Nem is gondolnánk mi mindenre jó egy V12-es, 6 literes Jaguár blokk. Többek között, akár egy egyedi és stílusos bortartót is készíthetünk belőle. A költsége olyan 200 ezer forintra rúg, ha nem számítjuk a munkadíjat. 
Autó ihlette bútorok 4
Nincs is jobb, mint mikor kedvenc autós filmünket egy klasszikus Chevrolet csomagtartójából nézzük, persze a lehető legkényelmesebb módon. Már csak pár pin up girl hiányzik és egy tál pattogatott kukorica, hogy teljes legyen az élvezeti faktor. A kanapé egyébként 3500-4000 dollár (800 ezer forint).
Autó ihlette bútorok 5
Ezt a dohányzóasztalt hivatalos forgalomban nem lehet kapni, kizárólag a kreativitásod és ügyességed szab határt, ha szeretnél egy hasonlót. Igen, jól látjátok ez egy autónak a teteje, és az üveglap a tetőcsomagtartóhoz van rögzítve. Zseniális!
Autó ihlette bútorok 6
Mi férfiak szeretjük az autókat és szeretünk biliárdozni is. Egyszerű megtalálni a közös nevezőt, autóból kell biliárdasztalt készíteni. 1965-ös Ford Mustangból készült el a világ talán legextrémebb asztala. Persze, nem igazi autót használtak, a másolat karosszériája üvegszálas anyagból készült, a felnik és a gumik viszont eredetiek. Azonban egy autó árát kell kicsengetünk érte, hiszen 3 millió forintba kerül, ha ilyet szeretnénk az otthonunkba. 
Autó ihlette bútorok 7
Egyszerű, költséghatékony mégis akármelyik szoba falát fel tudja dobni ez a rendszámtáblába épített óra. 
Autó ihlette bútorok 8
Mekkora érzés lehet egy vörös Cadillacben álomba szenderülni? Ebből a listából nekem ez a kedvencem, ha lenne rá mód és a párom sem üldözne ki a házból egy lánccal az ággyal együtt, akkor azonnal ráfutnék a témára. 
Autó ihlette bútorok 9
És végül egy teljesen elborult ötlet, kamionból készített kandalló. Úgy érzem ez egy útszéli kamionos pihenőben jobban megállná a helyét mint egy családi házban.