Mikor a fiatal bojrészer’ megveszi, vagy inkább megkapja a régóta áhított ezres Suzukiját, azonnal rákerülnek a kötelező tuning elemek. Mint például a kipufogóvég, PVC csőből kivágott sportküszöb, harisnyával behúzott sötétített hátsó lámpák, ledes belső világítás – ami ütemre villog – és semmiképpen nem maradhat el a kívánságlista matricázás, vagy egy olyan fényezés, amit olcsón meg tudtak csinálni a haver garázsában. Mindegy csak egyedi legyen. 
Ezzel az égvilágon semmi gond nincs, megszoktuk már, nap mint nap találkozunk ilyenekkel. 
Azonban mikor arról olvasunk, hogy egy amerikai rapper vesz egy Lamborghini Aventadort és majdnem 3,5 millió forint értékben festeti át nevetséges módon, akkor azért az ember zsebében kinyílik a bicska, legalábbis az enyémben mindenképp. A kategória nem ugyanaz, mint a fent említett suzukis példánál, de ebben az esetben is az egyediség a lényeg.
Nevetségesen átfestett Lamborghini 3
Nevetségesen átfestett Lamborghini 4
A Rihanna verő Chris Brown, nem a hasára ütve böffentette fel ezt a koncepciót, hanem a kedvenc cipőjének, egy Nike Air Foamposite Fighternek mintáját álmodta az Aventador kasznijára. A kivitelező cég a kaliforniai JC Customz, akik számos híresség autóját varázsolták már egyedivé. A munka minősége első osztályú, ezt a képekről is meg lehet állapítani, de ez a kamuflázs szerű festés ezen az autón – kövezzetek meg érte – nekem már sok. 
Nevetségesen átfestett Lamborghini 5