Újabb értelmetlen világrekord! A “legtöbb-legnagyobb” bűvkörébe ismét az egy autóba bezsúfolható emberek száma került. Őszintén követhetetlen épp ki, milyen márkájú kocsiba töm bele egészségtelen számú embert. Pár évente valakinek eszébe jut, és újra eljátsszák a bújjunk autóba mulatságot. Így tudjuk, hogy a Trabant 601s-re huszonkét embernél akasztották ki a megtelt táblát, míg egy Jaguar XJ6-ban 42 utas orrát borzolta ha valakinek véletlenül kicsúszott a paprikás krumplis böfi. 

28 hajlékony lány egy autóba gyömöszölve 2 A Smart apró belterébe zsúfolt emberek rekordját Pakisztánban döntötték meg, tizenkilenc lánnyal, a Volkswagen Beetle első generációjának bevezetésekor pedig huszonöt lányt nyelt el a népautó.A sor hosszú és tovább bővül, de talán már van szabály rá, hogy nem indulhat akárki akármivel. Szigorú, komoly angol szervezet ez a Guinness rekordhitelesítő kompánia.
28 hajlékony lány egy autóba gyömöszölve 3 Persze a profik médiaeseményként adják el az emberi szardíniásdobozokat. Szőrös mellkasú, deltás húsipari munkások helyett fiatal diáklányokat gyömöszölnek, egyrészt helytakarékosság, másrészt az esztétikai élmény végett.

Így sikerült nemrég Londonban huszonnyolc tornászlányt belegózni egy MINI-be. Világraszóló teljesítmény, gratulálunk hozzá.