Mindannyian szeretjük a vevőcsalogató marketingfogásokat. Kuponok, kedvezmények, ez csalja be a fogyasztót, ezért leszünk törzsvendégek a helyi söntésben, vagy a sarki hamburgeresnél. Az autómosók sem kivételek, ám egy Maláj cég egész különös módon csábította hűségre a vásárlókat.

A rendszeresen náluk habosító autósok minden tizedik mosás után ingyen altáji polírozást kaptak a közeli klubban alkalmazott vietnami hölgyektől. Az ingyen szex valószínűleg jobban működött, mint a kosárszámra vihető illatosító, így a hatóságoknak is feltűnt az akció. Ahogy kell lecsaptak az erkölcstelen üzleti vállalkozásra, és felszámolták a boltot, aki épp a nyolcadik alkalomnál tartott, az cefet helyzetben találta magát. Furcsa mód a négy letartóztatott férfi és a kilenc vietnami nő közül egyik sem volt tulajdonos

Így se szürke történetünket némi “rasszista” szál színezi, a szolgáltatás ugyanis csak az országban élő kínaiak számára volt elérhető, vélhetően a nagy számú muszlim vallású lakosság megnyugtatása végett.