Nemrég olyan egyedi pendrive landolt nálunk a Volkswagen Kúttalan utakon rendezvénye nyomán, hogy nem volt kétséges, ezt ki kell sorsolni! A képen látható 4 GB-os adattároló legnagyobb erénye, hogy megszólalásig hasonlít a Volkswagenekhez tartozó indítókulcsra, csak sajnos autó nem tartozik hozzá. Mindenesetre a márka iránt érzelmeket táplálók között nagy sikerünk lehet ezzel a kis mütyürrel.

A játékban való részvételhez péntek éjfélig kell új szervizkönyvet indítani, vagy valamilyen bejegyzéssel frissíteni a már meglévő autós naplót. Ha ez a feltétel sikeresen teljesült, akkor az autó linkjét küldjétek el a vezess.hu@gmail.com címre. Az e-mailt küldők között sorsolunk. Fontos, hogy figyeljétek a postafiókotokat a hétvégén, mindenkinek kap visszaigazolást az eredményről!

A szervizkönyvről röviden

A szervizkönyv egy interaktív, online napló, ahol rendezett formában gyűjthetjük, gyarapíthatjuk, tárolhatjuk az autónkkal kapcsolatos eseményeket, élményeket. Az internet segítségével bármikor és bárhonnan, akár okostelefonról is elérhető, így az autózással kapcsolatos egyetlen fontos történés sem marad emlékeztető nélkül. (Aki még sötét foltnak érzi a témát, itt tájékozódhat)