[18+]Elöljáróban felhívjuk minden kedves olvasó figyelmét, a postban szereplő videó a nyugalom megzavarására alkalmas, sokkoló jelenetet mutat be. Csak saját felelősségre tekintsék meg!

Nem szokásunk öncélú, klikkhajhász módon rémes baleseteket bemutatni. Ezek tömkelege bukkant már fel a neten, aki öklendezni akar, talál eleget. Most mégis elővettünk egy felvételt, de indokkal. Az olajban fürdő országok unatkozó autós szokásain többször elképedtünk már, sok hasonló eset történt a múltban, de úgy tűnik a helyiek képtelenek leszokni az adrenalin közveszélyes hajhászásáról. Tömegesen viselkednek úgy az utakon, amit mi itthon elképzelhetetlennek tartunk, pedig barom akad itt is elég. Náluk a hétköznapok sportja a drift mutáns válfaja, ami abból áll, hogy nagy sebességnél az autót rángatva sodródnak, jó esetben a teljes lelassulásig, rossz esetben hirtelen halálig.  

Sokan vitáznak az övhasználat felől, érveik között szerepel, hogy az eldeformálódott autó zúzza össze a testet, jobb hát kirepülni, akkor nagyobb az esély a túlélésre. Ez a videó mutatja megdöbbentő erővel, mennyire tévednek.