Két napra bárkiből tesztpilóta lehet: legyen akár Ford-barát vagy másik márka rajongója. Jövőhét szerdán és csütörtökön 4 szerencsés jelentkező az eseményre meghívott hivatásos újságírókkal közösen tesztelheti az új Focus kombit, és valamennyi, az új Focus-hoz elérhető technológiát.

Nem kizárólag Ford-kedvelők jelentkezését várják, sőt, örömmel fogadják és kifejezetten bátorítják más márkák rajongóinak érdeklődését is.

“Az új Focus minden idők egyik legjobban sikerült, s egyben az elkövetkező évek egyik legfontosabb Ford modellje, amely a jövőben várhatóan a vállalat világszintű értékesítésének közel egyötödét, míg a magyarországi értésítések nagyságrendileg 40%-át teszi majd ki.

Ezúttal szeretnénk egy különleges lehetőséget kínálni azoknak is, akik ezidáig még csak magazinok hasábjain, avagy TV hirdetésekben találkozhattak az autóval. Négy szerencsésnek pedig lehetőséget is tudunk biztosítani a sajtóeseményen való részvételre, akik reményeink szerint élményeikről, tapasztalataikről beszámolnak majd barátaiknak, ismerőseiknek is” – mondta Varga Zsombor, a Ford haza PR és kommunikációs igazgatója.

Aki rész akar venni, annak nincs más dolga, mint írni egy e-mailt péntek délig az inform@ford.com címre, az elérhetőségeivel, és az alábbi kérdés helyes válaszával. A Tárgy legyen: új Focus tehcnológiai bemutató. Ha a négy szerencsés között vagy, még pénteken csörögni fog a telefonod!

 Az alábbiak közül melyik nem új Ford Focus technológia?
– aktív parkolóasszisztens
– adaptív sebességtartó automatika
– sávtartó asszisztens
– alacsony sebességű biztonsági rendszer
– sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
– táblafelismerő rendszer
– vezetőfigyelmeztető rendszer
– aktívan záródó hűtőrácsok
– automatikus távfényszóró
– nyomatékvektor szabályozás
– egyik sem az
– mindegyik az