Tudjuk, hogy a tehetős arabok élnek halnak az autózásért. Hajmeresztő trükköket mutatnak be közúton, és szinte minden pénzt kifizetnek, hogy igazi versenyzők látogassanak el hozzájuk. Nem célom senkit megsérteni, de rájuk is fér még a tanulás, a rajongás és az olaj milliárdok mellet igazi sporteredményt még nem tudtak felmutatni.

Egy számunkra ismeretlen pilóta most a driftelés tudományából adott leckét egy “kollégájának”, aki állítása szerint szintén mestere a keresztbe csúszásnak. Ennek ellenére három kanyar után falfehér arccal várta Allah édenkertjét. Leplezetlen félelmére sofőrünk az elvárható módon reagált, kegyelem helyett még komolyabb tempóban űzte az átalakított Subaru Imprezát, ráadásul pár pimasz kérdésre is jutott ideje a nagy forgolódásban.


+ még egy rémült arab, aki hangot is ad érzelmeinek.


Ahogy azt a sapkából is sejteni lehetett, nem spontán rendezvényről volt szó. A libanoni száguldozásban a Red Bull az igazi ludas, és a rémült arab férfiak mellé azért egy hatalmas tüdővel sikoltozó hölgyeményt is sikerült elvinni egy körre.