Indiára figyelni kell. Észrevétlenül odaosontak Kína mellé, és egyre komolyabb tétekre tolják be a zsetonhalmot. Az autógyártásban ugyanúgy mint a filmiparban. Bollywood futószalagon ontja a teljesen helyi gyártással készülő alkotásokat. Keverik és másolják az amerikai stílusokat és filmeket, és olyan érdekes katyvaszt kutyulnak össze, hogy az már kihagyhatatlan! 

A filmek nagy része igazi könnygáz az európai szemnek, pár perc után már sírunk a kíntól, vagy a nevetéstől. Szerencsére akciójelenet is bőven akad, precízen megkomponált autós üldözésekkel. Egy korai verzióval kezdünk, ennek minden másodperce gyöngyszem, talán még a török Rambo átirattal is felveszi a versenyt.
Azért a régi amerikai filmek között is akad nevetséges, gondolhatnánk, hogy az indiai mozi is fejlődött, de nem. Igaz megtanultak altatni. Pár percig azt hisszük, hogy egy normális, gyengécske filmmel van dolgunk, aztán egy pusztító erejű mélyütéssel bizonyítja, ez még mindig India, kérem! 
Ja és saját Halálos Iramban átiratuk is van! (Remélem ezt ők is vígjátéknak szánták:)
Az elszenesedett, kiégett emberi agy veszélyes hulladéknak minősül, ezért arra kérjük a kedves olvasókat, hogy a videók megtekintését követően a legközelebbi szelektív gyűjtőbe dobják azokat. Köszönjük!