Ez az ajánlat nem gazdagoknak szól, hanem azoknak akik nem ismerik a pénz fogalmát. Ez már az orosz gázcsászárok és arab olajsejkek súlycsoportja, amibe befér pár tőzsdecápa, szórásban még elvetemült informatikusokkal.

A ház Santa Barbarán, az Egyesült Államokban található. Majdnem 1300 négyzetméter lakóterülettel, amiben belefoglaltaik öt fürdőszoba, és öt háló is. De a lényeg a művészeti galéria, amit kifejezetten autók számára alakítottak ki. Diófa borítású oszlopok és hatalmas üvegfelületek várják a milliárdos gyűjteményét. A cél az volt, hogy a birtok életének szerves része legyen a kiállító terem, bárhonnan élvezni lehessen a méregdrága autók látványát.

Minden az utolsó csavarig olyan gyártók műve, amit halandó ember nem ismerhet, valamint az árban egy 1.2 hektáros tölgyfaerdő is beletartozik.

Pár ízelítőül kiállított legenda.

Pár ízelítőül kiállított legenda.

Jelenleg már található pár négykerekű a luxusgarázsban. Ferrari Dino, F430, Bentley Continental és a legendás Mercedes 300 SL “sirályszárny” is emeli a ház értékét. Igaz, eredetileg nem szerepelnek az ajánlatban, de egy komoly vevő valószínűleg nem fog sokat alkudozni, hogy megtarthassa ezt a pár játékszert.