Enzo Ferrari valószínűleg keserű epét érezne nyelve hegyén, ha látná mennyi minden készül ma már az ágaskodó ló emblémájával. Óra, cipő, laptop, szimulátorkormány, telefon és akár irodai “főnökszék” is viselheti a vörösök védjegyeit.

Tehát, szinte bármit kaphatunk Ferrari színekben, újonnan kávégépet is. Bevallom nekem fekete nélkül indul a nap, ezért nem is vagyok szakértője a témának, csak autós vonalon. Mert nem a Ferrari az első fecske a koffein berkeiben, a Lamborghini évek óta adja nevét és logóját különböző frissítő feketékhez, sőt igazi kávézóláncot építettek a márkára támaszkodva.

A nagy ellenlábas is ezzel próbálkozik, azaz a Nespresso névre hallgató cég, ahol kifejlesztették a nem mindennapi kotyogót:). Bukósisak ihlette forma, sisakrostély mögött rejtőző pohárral, egyedi kivitelezéssel, tradicionális maranellói színekben.

Mivel forgalomban még nem kapható, a használhatóságról semmilyen információnk sincs. A sznobéira viszont garantált, és érzem, hogy van egy olyan réteg, akik akkor is bukósisakban rotyogtatják majd a reggeli feketét, ha kifacsart mosogatórongy ízű zacclekvárt fog nekik keverni a fogyasztói társadalom új vívmánya.