Ha lerobbanna a Rolls, akkor sem kell lemondani a villásreggeliről.
Ha lerobbanna a Rolls, akkor sem kell lemondani a villásreggeliről.

Kiegészítők, pofátlanul gazdagoknak

Kiegészítők, pofátlanul gazdagoknak

Ha lerobbanna a Rolls, akkor sem kell lemondani a villásreggeliről.
Kiegészítők, pofátlanul gazdagoknak 12
Kiegészítők, pofátlanul gazdagoknak 13
A vadászok álma!
Lövésem sincs mennyit érhetnek ezek a csúzlik, de veszettül sokat.
Legyen mivel villogni
A kedvencem, az újratöltődő minibár.
Morcos Range Rover
Fotó megosztása:

A kedvencem, az újratöltődő minibár.

A kedvencem, az újratöltődő minibár.

A boldog békeidőkben csak a felső tízezer engedhette meg magának az automobilt. Dúsgazdag világfik, naplopó aranyifjak, részvénytologató üzletemberek. Akik hétvégén kirándulni indultak hatalmas országúti hajóikkal. Akár úgy, hogy komplett étkészletet csatoltak fel az egyik bőröndbe.

A Rolls-Royce új kiegészítője ezeket az időket hozza vissza. A csomagtartóból négy személyre varázsolhat terülj-terülj asztalkámat a különc tulajdonos. Polírozott alumínium és bőr amennyit csak a szem elbír, mindezt teljesen egyedien a megrendelő igényeire szabva.

A brit márka megrendelései 90%-ban a Közel-Keletről érkeznek, ahol nagy a hangsúly az egyedi megjelenésen, így igyekszenek kielégíteni a felmerülő igényeket. Akárcsak a Range Rover, ami a gyilkolás szerelmeseinek kínál luxusmegoldást.

Nem afrikai kiskirályokra és diktátorokra gondolok, hanem akik emberek helyett állatokra lövöldöznek. Nekik szól a Range Rover és a Holland&Holland fegyvermárka közös ajánlata. Olyan kombót hoztak össze, ami előtt tarkólövésre hajolnak le a szarvasok. A H&H a világ legdrágább csúzlijait gyártja, igen olyat, amiért a Ravasz az agy és a két füstölgő puskacsőben halomra ölték egymást a félvilági alakok.

Mindezt megtoldták olyan szintű kézműves munkával, amitől irigységében a legjobb székely faragó is a térdébe állítaná a vésőt. A beltérben, kormányon köszönnek vissza az egyedi betétek, természetesen itt is minden személyre szabható, a hátsó traktusban kap helyet a lényeg, itt egy beépített polcrendszerben kerül elhelyezésre minden, ami egy vadászathoz kellhet.

A rövidital is, mert józanul csak a bolond lövöldöz. Igazi minibár várja a szomjas vadászokat, ami a legjobb, a megrendelő az első évben ingyenes utánpótlást kap a frissítő nedűkből. Az ár? Nos, azért elég sok pókerasztalt kell felborítani, hiszen 40 millió forint körül juthatunk az egyébként V8-as, 508 lóerős terepjáró vadászmasinához.