A Red Bull csapatnál nem mennek a szomszédba a marketing ötletekért. Ritka merész ötleteket valósítanak meg, híven a cég extrém sportokhoz kötődő filozófiájához. A nagy öregek is kiviszik a nép elé a felbecsülhetetlen értékes vasakat, néha még gumit is füstölnek, de a harsány műsor távol áll tőlük.

Ezzel szemben az osztrák koffeinszörp által promotált csapatok a Red Bull és Toro Rosso egyaránt olyan eseményeken tűnik fel, ami mosolyra húzza még azok száját is, akik nem kedvelik annyira a száguldó cirkuszt. Itt van elsőként a legfrissebb, tengerparti móka. A Dominikai Köztársaság egy álomba illő tengerpartjára vitték a közel 1000 lóerős versenygépet, hogy ott marjon pár kört a nyugalom homokjába. Ámulatba ejtő képsorok, egy igen fájó hibával, slick gumikkal tették mindezt! Kíváncsi lettem volna mit tud pár bütykös terepgumival!


A második videóban a Toro Rosso Antonio Liuzzi-val a volánnál játszott bikát egy igazi arénában, hatalmas tömeg előtt. Bárki aki ott volt, biztosan jól szórakozott!


Ha elég már a sok homokból, jöjjön egy kis jég. Szintén Red Bull videó, a Kanadai Nagydíj visszatérése felett érzett örömüket fejezték ki azzal, hogy jégre küldték Sébastien Buemi-t a  versenypályára tervezett bestiával és négy szöges Bridgestone gumival. Ehhez kötelező a HD minőséget kapcsolni, és teljes képernyőn élvezni a látványt!


Van ez a Red Bull csapat, ami kényezteti az egyszeri rajongót, feltűnő és mindemellett most olybá tűnik verhetetlen is. Mégis ér valamit a “Szárnyakat ad!” szlogen?