Oroszországban akadnak igen gazdag emberek, akik szeretik az autókat. Nemcsak a garázsban csillogva, hanem közúton padlózva is. Őket találta meg a dragtimes.info, és filmezte le, hogyan töltik álmatlan éjszakáikat. Nem a Top Shop-ot bámulják a 43. csatornán, karikás szemekkel…

Inkább széttipornak pár a pórnép fölött álló poszterről legurult vasat. Olyanokat, amikre mi csak a Top Gear műsoraiban emelhetünk szemet. Egy Bugatti Veyron versenyez egy Nissan GT-R R35-el. Már a Nissan is külön dimenzió, de ahhoz képest a Veyron hipertérugrás. Hiába van mindkettőben duplakuplongos automata váltó, és összkerékhajtás, a V6 szuszoghat két turbóval, a 730 ló kevés mint mackósajtban a brummogás. A Bugatti 1001 lova bármikor, bármilyen sebességről viccet csinál a japán vasból.

Viszont ez szerintem nem zavarja a Nissan tulajdonosát, ő örül, hogy ringbe kerül egy ilyen nehézsúlyú géppel, ami még avatatlan kezek között is simán hozza a három másodperc alatti százas sprintet. Mindezt közúton, az éj leple alatt, teljesen illegálisan és közveszélyesen. Irigykedjünk, vagy anyázzunk?