Várhatóan ősszel mutatkozik be az Audi új luxusautója, az A7. Nem véletlen, hogy már közúton folyik a tesztelése, így találkozhatott eggyel olvasónk is.

2010, Spanyolország

Fiatal mérnök vagyok, de a gazdasági válság rákényszerített arra, hogy kamionozzak. Így kerültem Barcelonába, ahol egy benzinkútnál fordultak be az Audi tesztautói, elöl az új A7, utána egy A4, majd az új A6-os, majd egy RS4. Bukósisakban ültek benne.


Közelről nem engedték lefényképezni őket, így sunyiba sikerült csak telefonnal. Viszont közel engedtek, elég barátságosak voltak, főleg akkor mikor megszólaltam németül. A fehér-fekete burkolat egy elég gyenge fekete színű műanyag, arra volt felmatricázva a fekete-fehér színű matrica.

Belül le volt takarva fekete hajlított kartonnal, csak az utas felőli oldalon volt egy hatalmas monitor és hátul egy laptop. Egy teljesen új motort és futóművet teszteltek állításuk szerint, az első lámpa teljesen LED volt. A kerékjárati ív fura, talán hibrid lehetett.”

További részleteket is megtudhat az Audi A7-ről korábbi cikkünkből, erre a linkre kattintva, illetve szinte álcázatlanul megnézheti az ötajtós modellt itt.

Hasonlóan érdekes egy másik vezess.hu olvasó esete, aki egy BMW-vel találkozott utazása során.

2010, Németország

A német autópályán fotóztam le a kocsit! Mellékeltem pár képet, ha minden igaz, az új BMW 7-es sport látható rajta. Elölről is láttam az autót, kevésbé volt álcázva, egyértelmű volt számomra, hogy Hetes BMW, csak nem tudtam onnan lencsevégre kapni.


A cápa antenna is arról árulkodik, hogy egy BMW-ről van szó. A lámpa eredeti formája kirajzolódik, csak itt le volt butítva, a kilincsek formái, a rendszám feletti piros csík is árulkodó lehet! Ki van vágva a négy kipufogónak a hely, csak jobb oldalra nincs kivezetve! Biztosan sportmodell, hiszen minek álcáznának egy sima Hetest?” – kérdezi olvasónk. 

Jogos kérdés! Bár csak a képeket láttuk, szerintünk nem egy Hetes, sokkal inkább egy Ötös BMW tűnhetett fel. A sportváltozat viszont stimmelhet, hiszen az M5 még bemutatásra vár.

Ezen a linken további kémfotókat nézhet az M5-ről, amelyről az is kiderül, hogy V8-as turbómotor mozgatja majd. 

Köszönjük az érdekes fotókat, ha Ön is látott álcázott autót, küldje el nekünk a fényképet!