Igen ez a Rolls-Royce 100 milliót ér!

Simán megtörténhet bárkivel, hogy halad egy orosz külvárosi vasútvonalon és az ablakon kifelé bambulva megpillant egy 450 000 dolláros (kb 97, 7 millió forint) Rolls Royce Centuriont a sínek mellett az árokban hagyva, teljesen behavazódva.

Az autó annál is inkább különleges, mert nagyjából 2-3 darab létezik belőle. Korábban egy amerikai tulajdonosé volt, aki, ahogy a képekből is egyértelmű egy Phantomból alakíttatta át a World Class Exotics céggel három éve, akik ha nem Rollsokat csúfítanak el, luxusautókat alakítanak át bútorrá. A WCE egyébként luxusautók villanyautóvá alakításával is foglalkozik, a Centurion is elérhető villanymotorral.

100 millió az árokban felejtve! 1

De mi ez? Csak nem ugyan az az autó? Nézzük meg a rendszámot közelebbről! Igen ez bizony megegyezik, a csúnyán sínek mellett hagyott Centurinonnal. Gyanítom, hogy a vonatról készített fotó később készült, mint a belvárosi felvétel, hacsak valaki ki nem “kukázta” az árokból, ami azért lássuk be nem lenne meglepő, mivel a tulaj valószínűleg már a halakkal alszik egy csinos kis beton bakancsban.