Valljuk be, emberi gyarlóságunk és erkölcsi érzékünk megengedi, hogy egy balesetben elhunytra kimondjuk az ítéletet: MEGÉRDEMELTE! Nincs közöttünk olyan aki ne gondolkodott volna már így. Megérdemli a részegen száguldozó majd fának csapódó sofőr, vagy a kétszáz fölött versengő Ferrari, Lamborghini páros. Ha meglátunk egy sárga Gallardo-t, kiégve, az út szélén, a kép alapján véleményünk ez lehet. Biztos egy napjaival mit kezdeni nem tudó gennyesen gazdag magától elszállt alak szált el az útról.

Van benne némi igazság, hiszen a Lamborghini egyik képviselője kétség kívül túlmérte saját képességeit, és gyorsan hajtva a saját halálát okozta, illetve teljesen megsemmisített egy tesztautót. Miért hajtott esztelen gyorsan?

Mert mellette ült valaki, akit el akart kápráztatni a közúti száguldás adrenalin pumpáló élményével. Egy 28 éves fiatal hölgyről van szó, aki nem tudni mennyire komolyan akarta magáévá tenni a kanári sárga Lamborghini-t. Végül egy tesztkör mellett döntött, a sofőr pedig érezte meg kell mutatnia mire képes az olasz vas. Akár meg is tud ölni két embert, a nem megfelelő kezekben. Sajnos ez történt, az 520 ló szétszaladt, a méregdrága sárga fényezés vízfestékként folyt szerte a kigyulladt autó lángtengerében, hiába a mentők, tűzoltók gyors munkája, mindkét utas még a helyszínen halálát lelte.