Az autóversenyzésről ritkán csinálnak jó filmet, pláne sorozatot. Igaz a Halálos Iramban igen nagy rajongótábornak örvend, de a minősége és hangulatteremtő ereje már csorbát szenved, aki a valódi égett gumiszagot és benzingőzt szeretni, annak ez csak műanyag bóvli, egy kitalált mese. Igaz, még így is veri a többi versenyző színvonalát, lásd Felpörgetve, Amerikai Taxi, stb.

Animációként ott a Verdák, ami tényleg jó, és élvezhető, de túlzottan cukormázas amerikai álom. Ezért keltette fel az érdeklődésemet, a The Driver című animációs sorozat.

Egy sötét, képregény hangulatú előzetest láthattunk eddig, ami ha hűen visszaadja a várhatóan nyáron érkező sorozat stílusát, érdemes lesz rá vadászni a neten. Autós üldözés, nemi vágyat gerjesztő motorbőgés, hiteles fizikai modellezés és érdekes történet. Láthatóan az idősebb korosztályt célozzák meg, a Nissan 350Z volánjánál feltűnő szivarozó alak és a várható erőszakos jelenetek nem éppen a gyerkőcöknek vannak kitalálva. Autókedvelőknek annál inkább, főképp azért mert a főhős egy Nissan GT-R-t használva üldözi a gonoszt. Bárhogy is a videó jobban meg tudja mutatni miről is van szó, úgyhogy tessék kattintani!