A motorhangutánzás minden srác életének része, brümmögő ötévesek a szőnyegen matchbox-ot tologatva, teljesen átlagos családi kép. Viszont ha mindezt huszonéves srácok művelik, az már kevésbé mindennapi. Főképp, hogy a neten már kialakult egy vérprofi mezőny, akik bármit előadnak a Subaru bokszertől a mopedig terjedő skálán.

Ezért hasznos a passzív félév a főiskolán, vagy egy töltelék munkahely valamilyen cégnél, hiszen ezek a lehetőségek termelik ki az ilyen tehetségeket, és gondoljunk bele, mennyire szegényebb lenne az életünk, ha lemaradnánk ezekről a videókról! Ezért most jöjjön a Motorhang Megasztár, a legtehetségesebb előadókkal!

1. A török tehetség. Igen jól tolja, főleg két ütemben van otthon.


2. V-TEC Boy. Ez a srác a japán technikát vitte tökélyre, van itt minden mint a búcsúban, tiltásig pörgetés, lefújószelep, változó szelepvezérlés.

3. A mindenes. Igazi előadóművész, ráadásul itt igen széles a repertoár, azt kell mondjam, ez átjön!

4. Vicces fiú. A hangképzés nem üti meg a kellő színvonalat, de az előadásmód erős, még akár viccesnek is mondható.

5. Trabarna. Részrehajló vagyok és joggal. Neki sikerült ezt a műfajt tényleg “profi” szintre emelni :). Egész produkciót épített a kollégiumi szobákra méretezett szórakozásból, hirtelen nem is tudok hasonló példát állítani…