Szívem szerint hosszú litániát fogalmaznék, amiben kifejtem, mennyire felesleges, ízléstelen böszmeség ilyesmit művelni egy ártatlan járművel.

De lássuk előbb miről van szó. Egy apró kiegészítő, amit a kerékjárati ívben rögzíthetünk, és akár hétféle színben világítja meg  autónk kerekeit. Pofonegyszerű kis szerkezet, tulajdonképpen egy  rúdra ültetett LED sor, ami távirányítóval vezérelve vált színt. Miután szembesültem mindezzel működés közben, kellett pár perc friss tavaszi levegő, mert nem állt össze a kép, hogy egy ilyen termékre is lehet kereslet. Aztán megvilágosodtam, az ötlet forrása Miami! A fülled, papagáj tarka neonfényben úszó éjszakák városa, ahol csak úgy nyüzsögnek az ízléshatárt súroló sportautók, muszáj valamivel rájuk licitálni!
   


Aki úgy érzi, hogy ezt nem lehet überelni, nos nagyon téved! A következő megoldás sokkal több agysejtet pusztít el, mint előző társa, úgyhogy készüljenek fel mentálisan, mielőtt kattintanak!


Ez utóbbiról már megemlékeztünk egyszer, itt elolvashatják, miért kerül a feltűnési viszketegség gyógyszere 3,5 millió forintba…