Tapasztalataink szerint az, ahogy itthon a sebességmérés működik, nem mindig a közlekedésbiztonság javítását szolgálja. A radarozás helyszínei és a legveszélyesebb útvonalak között nem találtunk átfedést. Még rosszabb, hogy az objektív felelősség pont a felelősség megcsúfolása. Nem több a gyorshajtókra kivetett adónál, amelynek egészen addig nincs visszatartó ereje, amíg az üzembentartó rászánja a pénzt az automatikusan érkező csekkekre. Mert a veszélyes helyen veszélyes tempóval hajtó vezetők kilétére többnyire nem derül fény.

Nem lehet túl jó így rendőrnek lenni és parancsra végezni a közutálatnak örvendő pénzbevasalást, amit a kormányok évről beterveznek a költségvetésbe. Ebben a sajátságos helyzetben tíz tippel kívánunk segíteni Olvasóinknak, hogy elkerüljék a gyorshajtási bírságokat.

Tippek gyorshajtási bírságok ellen 2
Tippek gyorshajtási bírságok ellen 3
Tippek gyorshajtási bírságok ellen 4
Tippek gyorshajtási bírságok ellen 5 Tippek gyorshajtási bírságok ellen 6 Tippek gyorshajtási bírságok ellen 7 Tippek gyorshajtási bírságok ellen 8 Tippek gyorshajtási bírságok ellen 9 Tippek gyorshajtási bírságok ellen 10 Tippek gyorshajtási bírságok ellen 11